Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Nyilas

 1. monotonitás
 2. csalás
 3. folyamatos ellenőrzés

A hétköznapi, unalmas, földhözragadt életstílus nem való a Nyilasnak, s ez érvényes a párkapcsolatára is. Olyan társat keres, aki örömmel utazik vele, jár-kel a világban, aki benne van a kalandokban. Ha nem bírod elviselni, hogy nem tudhatsz a párod minden lépéséről, jobb, ha nem is kezdesz vele.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma eleinte kissé kuszának, homályosnak érezheti gondolatait, melyeket azonban, ha délutánra sikerülne rendeznie, nagyon sokat haladhatna dolgaival. Érzelmi téren különösen építõnek ígérkezik a mai nap, ami remek feltételeket biztosíthat egy szeretteivel, barátaival, vagy éppen kedvesével elköltött estéhez!

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Bak

 1. önzőség
 2. mindentudók
 3. egoista emberek

A Bak nincs oda azokért az emberekért, akik mindent jobban tudnak mindenkinél. Az egoista, maguknak való emberekkel sem igazán tud mit kezdeni, ahogyan azokkal is inkább messze elkerüli, akik folyamatosan a saját véleményüket hangoztatják.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Környezete ma valóságos információáradattal áraszthatja el, kedves Bak, melyeket ráadásul nagyon nehéz lesz szûrnie, ugyanakkor, éles eszének köszönhetõen, mégis hamar megláthatja a sorok között a lényeget, melyet remekül hasznosíthat majd a teendõi során. Mindazonáltal, ne legyen félszeg idõnként kiigazítani se egyeseket, amikor sületlenségeket mondanak önnek!

Miért nem találod az igazit? Csillagjegyed elárulja...

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Vízöntő

 1. túlzottan ragaszkodó emberek
 2. irreális elvárások
 3. túlságosan is alkalmazkodó típusok

A Vízöntő gyorsan otthagyja a párját, amikor úgy érzi, a másik túlságosan is csüng rajta. Szüksége van a szabadságra, így társának – még a párkapcsolat komolyra fordulása esetén is – tudnia kell, mikor vágyik az egyedüllétre. Ha úgy érzi, nem jut levegőhöz a kapcsolatban, hamarosan pontot is tesz a végére.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Amennyiben sikerül megtörnie berögzült pénzügyi szokásait, ma nagy haladást érhet el az anyagiak terén, csak érdemes elsajátítania néhány új fogást, melyeket ezentúl, rendre alkalmaz is e területen. Megfontoltan és mértékletesen, kedves Vízöntõ, ez a kulcsa mindennek!

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Halak

 1. elfogultság
 2. aljasság
 3. parancsolgató magatartás

A túlságosan hatalmaskodó személyektől menekül a Halak a leginkább. Szereti, amikor szabályosan haladnak a dolgai, nem pedig úgy, ahogy a másik személy akarja. Azokkal az emberekkel sem tud mit kezdeni, akiknek folyton az kell, hogy övék legyen az utolsó szó, vagy éppenséggel örömmel osztogatnak kéretlenül is tanácsokat, parancsokat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Halak, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: