Ez az, amitől talán csak titokban tartasz, de mégis ott van a felszínen… 

Kos

Bár szerelmes vagy, titokban attól rettegsz, hogy túl korán köteleződsz el, és ezért egy csomó kalandból kimaradsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-28)

Ma úgy érezheti, kedves Kos, hogy túl nagy felelõsség nyomja a vállát. Talán olyan családi, vagy munkahelyi dolgok járnak a fejében, melyek már hosszú idõ óta nyomasztják. Lehet, hogy egy kicsit elfáradt és ez okozza a túlterheltség érzetét. Pihenje ki magát, s gondolja át kötelezettségvállalásait, hogy biztosan bírni fog-e velük. Az új évben pedig figyeljen egy kicsit többet magára és csak annyi vállaljon, ami biztosan nem okoz nehézségeket.

Ez az 5 csillagjegy az évek múlásával csak egyre szebb és szebb lesz!

Bika

Attól félsz, hogy olyan embernek szavazol bizalmad, akiben csalódnod kell, és aztán ott állsz lelkileg . és ki tudja még hogyan kifosztva.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-28)

A mai igazán alkalmas nap lehet egy kisebb, vagy nagyobb, üzleti vagy magánjellegû kiruccanásra, utazásra, mely nagyon izgalmasnak ígérkezik. Az is elõfordulhat, hogy éppen ma új tanulmányokba kezd, ami szintén izgatottságra adhat okot. Érezze a változás szelét, kedves Bika és fogja be vitorlájába!

Ikrek

Számodra a párkapcsolat alapja a barátság, így tartasz attól, hogy közel kerülsz vaalkihez, akihez nem kéne, hogy közöd legyen.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-28)

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetébõl, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetébõl, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezõkbõl. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Ikrek, hogy elkezd minél több mindenre egyszerûen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az elsõ! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Rák

Annyiszor csalódtál már az igazit keresve, hogy tartasz attól, hogy nem tudod újra megnyitni magad egy új, potenciálisan életre szóló társ előtt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-28)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: