NYILAS

Túlságosan énközpontú vagy: csak a saját nézőpontodat veszed figyelembe, ha valami baj történik, azt hiszed, más még nem élt át ilyet. Dobd az önzőséged egy részét, és mutass több empátiát. Ezzel nem is másokon segítenél, hanem a te lelkednek tennél jót!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma rendkívüli türelemre lehet szüksége ahhoz, hogy önmaga maradhasson, kedves Nyilas, ugyanis kifejezetten frusztrálhatják a környezetében élõk bizonyos dolgai. Igyekezzen diplomatikus maradni, s ó, ha úgy érzi, már nem bírja a nyomást, szabaduljon el és sétáljon egyet a friss levegõn inkább, mintsem beleálljon bármibe is.

BAK

Le kellene bontanod néhány falat magad körül. Engedj magadhoz közelebb embereket, mert akkor olyan élményekben lesz részed, amik mindennél jobbat tesznek számodra, és boldog lehetsz!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai napon, kissé felfokozott érzelmi állapotba kerülhet, aminek folytán, hajlamos lehet túlreagálni bizonyos dolgokat. Ennek elkerülése érdekében, mindig nyeljen egy nagyot, mielõtt megszólalna, kedves Bak, akkor sikerülhet elkerülni az olyan megnyilvánulásokat, amiket késõbb még megbánna.

Csillagjegyed megmondja kiket iktass ki az életedből, mert megmérgezik a tiéd!

VÍZÖNTŐ

Szinte a lételemed, hogy ellenkezz másokkal. Az egyetértést hírből sem ismered. Dobd el az ellenkezést, hidd el, nagyon fog tetszeni, ha olykor közös nevezőre kerülsz másokkal.

HALAK

Verd ki a fejedből a kétségeidet és a bizonytalanságot! Higgy magadban, erősítsd az önbizalmad, mindent elérhetsz, amire csak vágysz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma, annak ellenére, hogy minden jól mehet önkörül (a kisebb bosszantó apróságokat leszámítva), mégis, valamiért igen nyugtalan lehet, kedves Halak. Meglehet, hogy az elmúlt napok szorongásai jönnek ki így önön, esetleg egyszerûen csak ballábbal kelt fel. Este igyon egy nyugtató teát és feküdjön le idõben, s holnapra már kutya baja se lesz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: