Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amely mások számára vonzó és irigylésre méltó. Lássuk, hogy melyik csillagjegy mivel veszi le a lábáról a többieket.

Kos

A bártorságod, a tüzességed és a szenvedélyed. Nem félsz új utakra lépni és új kihívásokkal szembenézni és ez a szerelmi életedre is igaz. Nagyon kalandvágyó vagy és bármire rá lehet venni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma úgy érezheti, hogy az ön körül lévõ emberek megõrültek és csupa ostobaságot hordanak össze, s képesek akár butaságokon is hajba kapni. Amennyiben baráti körében tapasztalja ezt a problémát kedves Kos, próbáljon meg objektíven állni a témához és nem belebonyolódni egy ön számára tragikusnak gondolt beszélgetésbe. Ez lehet, hogy nem elégíti majd ki barátait, de legalább reagál panaszaikra, mintsem, hogy szó nélkül hagyná oktalanságukat.

Bika

Egyáltalán nem félsz kimutatni a vonzalmad és ez nagyon imponál másoknak. Az élet bármely aprósága képes neked örömet okozni, így soha nem unatkozik melletted a párod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Valaki a környezetében lehet, hogy nagy felelõtlenséget követ el a mai napon, így önre, kedves Bika több feladat hárulhat. A plusz munka miatt dühös lehet, ami stresszessé teheti napját. Próbálja meg a hirtelen jött munkatöbbletet egy megbízható ember segítségével elvégezni, hogy önre ezáltal kevesebb nyomás nehezedjen. Csinálja dolgait sürgõsségi sorrendben, szépen lassan, pontról-pontra haladva, így nem torlódnak fel teendõi. Az se feszéjezze, ha a kevésbé fontos elintéznivalók holnapra tolódnak.

Ikrek

A személyes csáberőd, a szellemességed és a közvetlenséged teljesen elragadó és ezt te is tudod. Mindig van miről beszélned és a humorérzéked is páratlan. Arról már nem is beszélve, hogy nagyon jó tanácsokat tudsz osztogatni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Kedves Ikrek, ha úgy tervezte, hogy a közeljövõben elutazni készülne, akkor ne felejtsen el elõre tervezni és listát készíteni arról, hogy milyen teendõi is lehetnek az indulás elõtt, illetve miket kell még beszereznie. Készüljön fel mindenre, nehogy váratlan meglepetések érjék. Ellenkezõ esetben, ha az utolsó pillanatra hagy mindent, könnyen eluralkodhat önön a pánik és olyan dolgokat felejthet el, melyek a késõbbiekben nagyon fontosak is lehetnek majd. Maradjon tehát nyugodt, koncentrált és kövesse terveit, elvégzendõ tevékenységeit, pontról-pontra.

Rák

Attól függetlenül, hogy időnként hangulatingadozásokkal küzdesz és túl érzékeny vagy, szenvedélyességednek kevesen tudnak ellenállni és bárki, aki képes magába bolondítani, szerencsésnek mondhatja magát, mert teljesen elkötelezed magad felé.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Az utóbbi idõben egy kicsit sokat aggódik a pénz miatt, kedves Rák. Egy családtagjának nagyobb kiadása lehet, amivel ön nem teljesen ért egyet, feleslegesnek tartja. Mielõtt nagyon dühössé válna, jusson eszébe, hogy nem minden az, aminek elsõre látszik, s talán valami hasznos is kisülhet a haszontalannak hitt kiadásból. Ha reálisan nézi a helyzetet, bevallhatja, hogy a családi kasszát nem is terhelte meg igazán ez a nem várt költség.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: