Tudtad, hog a csillagok még azt is befolyásolhatják, hogy mennyire vagy figyelmetlen bizonyos dolgokban? Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!

Rák

A barátaid tuti, hogy sokszor említik neked, hogy néha olyan, mintha nem is ebben a világban élnél, igaz? Ez nem véletlen, ugyanis álmodozó Rák létedre csomószor előfordul, hogy egyszer csak fogod magad, és fejben lelépsz a saját kis gondolataid közé, kizárva ezzel mindent és mindenkit. Emiatt azonban nem figyelsz oda eléggé másokra, és sok fontos információt egyáltalán nem jegyzel meg, így nem csoda, ha gyakran pipák rád az emberek. Néha próbálj meg visszazökkenni az igazi életbe, az álmodozást pedig hagyd meg Csipkerózsikának!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy szimpatikus nõi látogató hozhat most kellemetlen, sokkoló híreket, melyek érinthetik a munkáját is. Ez jelenthet a vártnál több munkát, vagy egy már késznek hitt dolog újragondolását. Sajnos a váratlanul jött feladatok miatt borulhat a mai betervezett programja, s bizony kénytelen lesz többet távol maradni családjától, otthonától, mint amennyit szeretne. Kitartás, kedves Rák!

Mérleg

Döntésképtelen természeted miatt szinte mindig, mindent az utolsó pillanatra hagysz, ezért az életed állandó kapkodás. Ráadásul igazi művészlélek vagy, ezért szó szerint rosszul vagy minden hivatalos teendőtől, nem csak azért, mert hadilábon állsz a számokkal, de a határidőkkel sem vagy jóban. Próbálj meg kialakítani valami rendszert az életedben, vegyél például egy cuki planner naplót, ahova minden fontos dolgot felírhatsz, hogy később még véletlenül se felejtsd el őket! Utóirat: amikor sietsz, mindig nézz a lábad elé!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Ma estére lehet, hogy programot tervezett, amit, a délután folyamán úgy érezheti, legszívesebben lemondana. Eléggé fáradtnak érzi magát ahhoz, hogy még este a vendégeknek süssön-fõzzön a konyhában. Kedves Mérleg, ne mondja le a találkozót, hiszen beszélgetni annál jobban szeret, inkább vendégelje meg barátait egy kis rágcsálnivalóval és üdítõvel. Higgye el, õk sem szakácstudományára, hanem önre kíváncsiak.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: