A férfiak azokat a nőket találják a legvonzóbbnak, akik ebben a három csillagjegyben születtek. Vajon milyen tulajdonságaik teszik őket ellenállhatatlanná? Mitől annyira vonzóak és igézőek, és mivel csavarják az ujjuk köré a férfiakat? A horoszkópokból erre is fény derül. Vajon te is köztük vagy?

Az Ikrek a legangyalibb csillagjegy

Az Ikrek jegyben született nő leginkább az angyalokhoz hasonlítható. Amellett, hogy a szépsége lenyűgöző, bájos, kedves, könnyed, csilingelő és nagyon vidám típus. Nem véletlen, hogy a legtöbb férfit könnyedén leveszi a lábáról. Fiatalos külsejét, bőre szépségét hosszú ideig megőrzi. Ő az, aki mintha sosem öregedne, jó néhány évet letagadhat a korából. Okos, intelligens, remek beszélgetőpartner, szereti a kihívásokat, a kalandot, bátor és merész. Szívesen flörtöl, nagyon szívesen cseveg szinte bármiről, amit a férfiak kifejezetten értékelnek benne. Könnyedsége ellenére nem olyan egyszerű őt meghódítani. Az Ikrek szellemi típus, így a belső tulajdonságok számára talán fontosabbak a külsőségeknél. A vonzerő, a belső kisugárzás, az intelligencia alapvető elvárás nála.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-21)

Intuíciói az utóbbi idõben igencsak hitelesnek bizonyultak. Ez másoknak is feltûnt és elõfordulhat, hogy a mai nap során páran tanácsért fordulnak majd önhöz. Sokszor az ember saját magának is nehezen tud adni tanácsot, nemhogy másoknak. Ez lebegjen a szeme elõtt, mielõtt segíteni próbál. Még ha a legjobb szándék is vezérli önt kedves Bak, nem biztos, hogy az önnel szemben álló fél azt fogja hallani majd az ön szájából, amit õ szeretne, vagy amit épp elvárna. Törõdjön bele, hogy mindenki a saját sorsának a kovácsa és nem lehet döntéseket hozni mások helyett.

A Bika a legnőiesebb

A Bika nő szépsége az istennőkéhez hasonlítható, amivel könnyen elkápráztatja a férfiakat. Pontosan tudja, mit vár el, mit akar attól a férfitól, aki meg szeretné őt hódítani. Imádja a luxust, a szép és értékes dolgokat. Szereti a pénzt, és igen, ez a nő anyagias. Az anyagi biztonság, a megbízhatóság nála létfontosságú. Mégsem csak a pénzhez vonzódik. Nála önmagában az még kevés, hogy valakinek sok pénze van. A pénzen, a biztonságon túl a férfi hűségére, szeretetére is vágyik. Sokat kér, de sokat is ad cserébe. Gondoskodást, figyelmet, szépséget, kényelmet, harmóniát. A szerelemben kitartó és nagyon hűséges, aki a hálószobában is elkápráztatja párját. Nem véletlen, hogy a férfiak rajonganak érte, és a legvonzóbb, a legnőiesebb nőnek tartják.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-21)

Ma igazán érzékeny lesz környezete impulzusaira, kedves Bika. Történjen bármi, hallgasson minden esetben megérzéseire, mert azok ma biztosan nem hagyják cserben. Párkapcsolatának is igazán jót tehet ez a különös intuitivitás, amely egy csodás estét tehet lehetõvé kettejük számára. Használja ki az adandó alkalmat, s engedje szabadjára érzelmes énjét.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: