Ezek a csillagjegyek rendkívül izgalmas hónap elé néznek. Ők az augusztus legnagyobb nyertesei, a csillagok kegyeltjei. És ez még csak a kezdet. Bámulatos időszak vár rájuk, bámulatos lehetőségeket kínál tálcán az életük. Vajon te is a legszerencsésebbek közé tartozol? A horoszkópból kiderül.

Oroszlán: jöhet a nagy születésnapi parti

Boldog születésnapot, kedves Oroszlán! Augusztus mi mást is hozhatna neked, mint az év legkedvesebb hónapját. Jöhet a születésnapi készülődés, a nagy ünneplés. De őszintén, veled minden egyes nap felér egy nyereménnyel, nem igaz? Az idei augusztus több különlegességet is tartogat. Szeretteid, a munkatársaid, a barátok, az ismerősök számára igazi példaképpé válsz, hiszen az önbizalmad, a karizmád, a jókedved egyszerűen ragadós. A nyár utolsó hónapjában végre beérnek a kemény munka gyümölcsei. A Nap augusztus 23-ig a jegyedben jár, ráadásul 11-én részleges napfogyatkozás lesz, ami új kezdet lehetőségét villantja fel előtted.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma könnyen úgy érezheti, korlátozzák a szabad mozgásában, s blokkolják gondolatait. Könnyen lehet, hogy két tûz között találhatja magát. Míg barátai képviselik véleményükkel az egyik oldalt, addig családja a másikat, s nehéz lehet mindkét irányba hajlani, olyannyira, hogy az állandó maszkviseléstõl már-már el is feledheti, ki is a valós személy alatta. Ma a kialakuló konfliktusok során kénytelen lehet különösen nehéz döntések meghozatalára. Ne feledje, az igazság az egyetlen módja, hogy elkerülje a csapdát és az érzelmi és erkölcsi válságot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezt az életleckét kell megtanulnod a horoszkóp szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: