Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek júliusban. A nyár első hónapja egyben az év legcsodásabb, legsikeresebb időszakát ígéri nekik. Vajon mire számíthatnak, milyen csodákban részesítik őket a csillagok? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

Az Ikrek elemében lesz júliusban

Csillagjegyedben tartózkodik jelenleg a Nap és uralkodó bolygód, a Merkúr is. Ez az együttállás pedig óriási erőt szabadít fel benned, úgy érzed az energiád határtalan. Ikrek jegyűként az előtted álló hónapban most valóban bármit elérhetsz, amire csak vágysz. Szóval most még inkább érdemes a céljaidra, a karrieredre, a szíved vágyára fókuszálni. A Vénusz a pénzügyeidre hat kedvezően, a Neptunusz pedig a karrieredben támogat most nagyon erősen téged. Szinte mágnesként vonzod most magadhoz a pénzt. Kifejezetten elemedben érezheted magad júliusban, ne lepődj meg, ha másoknak feltűnik majd pozitív és vonzó kisugárzásod. A július 26-i telihold a Szaturnusz retrográddal egyetemben okozhat ugyan némi feszültséget, de összességében csodaszép hónapra számíthatsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Ikrek! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

A horoszkópok csapdája – Miért hiszünk benne?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: