Skorpió: a magánéletben több probléma is megoldásra vár

Jó hír, hogy a Mars végre befejezte retrográd mozgását, és ismét elindult előre, ám másik uralkodó bolygód, a Plútó még csak most kezd hátrálni, ami pedig arra sarkall, hogy mélyen magadba nézz. Skorpió jegyűként talán már most is olyan érzésekre bukkanhatsz a lelked mélyén, amelyekkel nem lesz igazán jó érzés szembesülni, mégis a szeptember a lehető legjobb alkalom, hogy felderítsd ezeket és rájöjj, mit is szeretnél valójában.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon meglehetõsen nagy felelõsség nyomhatja a vállát, hisz most rengeteg minden múlhat önön! Ha segítséget ígért egy barátjának, lehet, érdemes lenne még idõben elhalasztani azt, sürgõs elnézések közepette, ugyanis most kulcsfontosságú, hogy szászázalékosan csakis feladataira koncentráljon. Ha ma jól manõverezik, azzal nem csak nagyot fejlõdhet, hanem késõbb sokkal több ideje és energiája is maradhat majd, hogy kapcsolatait ápolja. Ez lebegjen a szeme elõtt! Döntsön okosan!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak: szembe kell nézned a félelmeiddel

Már azt hitted, Halak jegyűként legyőzted a félelmeidet, és a legnehezebb stresszes időszakon is túlléptél. Készülj fel, mert szeptember közepén sajnos minden rémálmod visszatérhet. A különbség a korábbiakhoz képest mindenképpen az lesz, hogy már tudod, képes vagy megbirkózni ezekkel a nehézségekkel, tudod kezelni azokat, így valójában örökre száműzheted az életedből a legrosszabbat, és végre a gyógyulás útjára léphetsz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon váratlan kiadások érhetik a háztartását, ami némi költségvetési zsonglõrködésre késztetheti. Számoljon és számoljon azzal is, amivel elõre nem lehet számolni, különben egyre több lék támadhat a hajón, ugyanis e téren az elkövetkezendõ napok sajnos meglehetõsen viharosnak ígérkeznek. Szerencsére, ön remek szervezõ, s így átszervezõ is, így bátran számíthat, ha másra nem, hát magára, ebben a nehéz pénzügyi szituációban.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-06-28 - A mai napon olyan helyzet állhat elõ, mely...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: