Skorpió: a magánéletben több probléma is megoldásra vár

Jó hír, hogy a Mars végre befejezte retrográd mozgását, és ismét elindult előre, ám másik uralkodó bolygód, a Plútó még csak most kezd hátrálni, ami pedig arra sarkall, hogy mélyen magadba nézz. Skorpió jegyűként talán már most is olyan érzésekre bukkanhatsz a lelked mélyén, amelyekkel nem lesz igazán jó érzés szembesülni, mégis a szeptember a lehető legjobb alkalom, hogy felderítsd ezeket és rájöjj, mit is szeretnél valójában.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Munkájában nehézségek támadhatnak, ami nem biztos, hogy probléma, annál inkább egy fejlesztés, vagy elõrelépés velejárói. Pár napig valószínûleg ezzel fog elmenni az ideje, és bár nagy teher, de megéri vele törõdni, mert feletteseinek nagy tervei vannak önnel. Kitartás, kedves Skorpió, egy kicsit keményebben kell most hajtani, de aztán megint jön a jól megérdemelt jutalom.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak: szembe kell nézned a félelmeiddel

Már azt hitted, Halak jegyűként legyőzted a félelmeidet, és a legnehezebb stresszes időszakon is túlléptél. Készülj fel, mert szeptember közepén sajnos minden rémálmod visszatérhet. A különbség a korábbiakhoz képest mindenképpen az lesz, hogy már tudod, képes vagy megbirkózni ezekkel a nehézségekkel, tudod kezelni azokat, így valójában örökre száműzheted az életedből a legrosszabbat, és végre a gyógyulás útjára léphetsz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Nõnek a feje felett a felhõk, kedves Halak. No, ez nem feltétlenül jelent bajt, inkább csak azt, hogy bizony sok munkája van. Szívesebben lenne máshol, de most sajnos ezt nem teheti meg. Próbáljon mini szüneteket tartani és inkább haladni a dolgainak olyan részével, ami könnyebb, nem igényel nagy odafigyelést. Meglátja, hipp-hopp elrepül majd ez a nap is.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp - December 11

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: