Ezek a csillagjegyek nem sok jóra számíthatnak júliusban. Viszont kemények, szívósak, szóval túlélik, és nem is ez a hónap hozza el a világ végét. Mégis mire számíthatnak, és mitől szenvedik meg a nyár első hónapját? A horoszkópból kiderül. Ahogyan az is, mivel tehetik elviselhetőbbé a rázósabb időszakot. Te is köztük vagy?

A Kosnak lassítania kellene

A Kos uralkodó bolygója, a Mars retrográd, avagy hátrálómozgásba kezd július 26-án. Nemcsak ettől az időponttól, szinte az egész hónapban érzed ezt a visszás, lassító és akadályozó energiákat. Különös erővel törhet fel belőled a szabadság vágya. Szabadon repülnél, akár a szél, nem szeretnél lemaradni egyetlen társadalmi eseményről sem. A legnagyobb feszültséget pontosan az okozza, hogy folyamatosan akadályokba botlasz és a szabadságot nem úgy tudod megélni, ahogyan szeretnéd. Gyors és aktív csillagjegyként képtelen vagy várakozni, nagyon rosszul viseled a számodra kényelmetlen helyzeteket. A júliust kezeld inkább úgy, mint egy hosszú és kitartó maratoni futást, ha sprintelni akarsz, gyorsan elfáradsz, és nem érsz célba. Ha beosztod az energiádat, meg próbálsz minél több türelmet gyakorolni, nem is lesz olyan megterhelő ez a hónap.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A Kosok fejében ma felmerülhet egy irányváltás ötlete. Könnyen összefuthatnak egy olyan régi, vagy új ismerõssel, aki hamar rádöbbentheti õket, hogy lehet, sokkal jobban tudnák kamatoztatni tehetségüket, ha valami egészen mással foglalkoznának fõállásban. Az is elképzelhetõ, hogy ez a valami, egy teljesen más terület, mint ahol eddig tevékenykedtek, esetleg pont a hobbijuk, vagy saját, már egy jó ideje tervezett vállalkozásuk. Bármelyik lehetõségrõl is legyen szó, érdemes ezen mai felvetéseken komolyan elgondolkodni, hiszen van abban valami, hogy az ember mindig abban a legjobb, ami valóban érdekli, azaz, amit képes teljes szívvel és lélekkel csinálni.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-12 - A mai napon, romantikus kísértések állhatják útját a más területeken való haladásának...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: