Ezek a csillagjegyek nem sok jóra számíthatnak júliusban. Viszont kemények, szívósak, szóval túlélik, és nem is ez a hónap hozza el a világ végét. Mégis mire számíthatnak, és mitől szenvedik meg a nyár első hónapját? A horoszkópból kiderül. Ahogyan az is, mivel tehetik elviselhetőbbé a rázósabb időszakot. Te is köztük vagy?

A Kosnak lassítania kellene

A Kos uralkodó bolygója, a Mars retrográd, avagy hátrálómozgásba kezd július 26-án. Nemcsak ettől az időponttól, szinte az egész hónapban érzed ezt a visszás, lassító és akadályozó energiákat. Különös erővel törhet fel belőled a szabadság vágya. Szabadon repülnél, akár a szél, nem szeretnél lemaradni egyetlen társadalmi eseményről sem. A legnagyobb feszültséget pontosan az okozza, hogy folyamatosan akadályokba botlasz és a szabadságot nem úgy tudod megélni, ahogyan szeretnéd. Gyors és aktív csillagjegyként képtelen vagy várakozni, nagyon rosszul viseled a számodra kényelmetlen helyzeteket. A júliust kezeld inkább úgy, mint egy hosszú és kitartó maratoni futást, ha sprintelni akarsz, gyorsan elfáradsz, és nem érsz célba. Ha beosztod az energiádat, meg próbálsz minél több türelmet gyakorolni, nem is lesz olyan megterhelő ez a hónap.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

A mai nap különösen alkalmas lehet arra, hogy egy kicsit kényeztesse, karbantartsa magát, lelki világát és külsejét egyaránt. Kezdje fentrõl lefelé haladva a megújulást, estére pedig mindenképpen tervezzen be valami különösen pihentetõ kikapcsolódást, hisz akkor a legteljesebb a regenerálódás, ha egy kiadós alvással teszi fel az i-re a pontot az ember. Élvezze ezt a napot, kedves Kos!

Napi horoszkóp március 15. vasárnap – Bika, Rák, Mérleg, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Oroszlán, Ikrek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: