Ezek a csillagjegyek alig várják, hogy véget érjen a március, számukra ugyanis inkább akadályokat és nehézségeket ígér ez a hónap, mint jót. Fel a fejjel, ha te is köztük vagy, a horoszkóp szerint hamarosan eljön ugyanis a te időd!

A Kost márciusban leszívják az energiavámpírok

Kedves Kos! Azt gondolhatod, a tavaszi fáradtság miatt lettél hihetetlenül enervált, de ez nem teljesen igaz. A március karmikus feladatokat hozhat eléd, ezek bizony nem mindig könnyűek. Magad sem érted, miért vagy annyira letargikus és kedvetlen, és egyáltalán hová tűnt belőled a lelkesedés. Csak hogy tudd, bármilyen furcsa is, ami most veled történik, mégsem annyira rossz, hiszen a felismerésekből nagyon sokat tanulhatsz és tapasztalhatsz. Az univerzum pihenésre, és lazításra kér téged. Sokkal jobban fogod magadat érezni, ha nem akarsz ellenkezni. Ráadásul már csak néhány hét és nap, és kezdődik a Kos hava, a te időszakod. Készülj fel, mert lesz okod az örömre.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ideje a sarkunkra állni! Heti horoszkóp május 13-tól

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: