Rák

Csütörtökön értetlenül figyeled a többieket. Jól teszed, ha csupán kívülről szemlélődsz, és nem akarsz senki dolgába sem belekontárkodni. Érzékeny lélekként könnyen átragadhat rád mások negatív energiája. Óvd magad ezektől. Hidd el, semmi szükséged a feszültségre. Te most békére vágysz, de ezt ma csak magadban találod.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

A nap során könnyen rivalizálási harcok kellõs közepén találhatja magát környezetében. Ezt nehezen viselheti, hiszen ön sohasem volt egy túlságosan domináns típus, aki minden áron a középpontba akar kerülni, sõt, hatalmas lelki ereje és sokszor ember feletti teljesítménye ellenére sem kérkedik azzal soha, hogy végül is oly sok mindent köszönhetnek önnek azon közösségek, melyeknek szerves tagja. Ne is érezze magát frusztráltnak mások ilyen irányú törekvései miatt, inkább próbálja kívülállókét szemlélni a dolgokat, s, csak akkor közbe avatkozni, ha személyes sérelem éri az ügyben.

Oroszlán

A kedd után ismét vitás helyzetekbe sodorhatod magadat csütörtökön, persze csak akkor, ha nem vagy kellően figyelmes és megfontolt. Valójában ma nagyon könnyedén elkerülheted a problémás helyzeteket. Bőven elég, ha szívből mosolyogsz. Mosolyoddal ma valódi csodát tehetsz a környezeteddel. Ugye, kipróbálod?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma könnyen úgy érezheti, hogy egyszerre száz fele kéne szakadnia ahhoz, hogy mindennel el tudjon végezni idõben. Ez persze lehetetlen, ugyanakkor olyan egészen új, váratlan praktikák juthatnak ez által eszébe, melyeket bevetve, amellett, hogy nagyban növelhetik hatékonyságát, még amúgy sem kis eszköztárát is hosszútávon gazdagíthatják. Ön amúgy is oda van a kihívásokért, így, ezt a szorongatott és minden erejét igénybe vevõ helyzetet egyébként amúgy is nagyon fogja élvezni!

Szűz

Csütörtökön kihívás lesz megőrizni a lelki békédet. Persze, ha tudatosan törekszel rá, és kerülsz minden rázós helyzetet, semmi komolyabb baj nem történhet veled. Talán lesz, aki olyat mond, hogy kinyílhat a kisbicska a zsebedben, de gyorsan csukd is vissza. Vegyél néhány mély levegőt, és engedd ki a gőzt magadból.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

A mai napon komolyan próbára tehetik türelmét mások, akik megpróbálhatják olyan dolgokra, helyzetekbe kényszeríteni, amelyeket nem akar. Az elsõdleges fegyvere lehet e kísérletek meghiúsítására, kiváló diplomáciai és kommunikációs készsége, mely azonban csak akkor lehet eredményes, ha nem hagyja, hogy mondanivalóját pillanatnyi ellenérzései befolyásolják. Ha sikerül ezt érdemben megvalósítania, a nap végére már teljes mértékben kivívhatja ellenlábasai tiszteletét az által, hogy úgy érzik, ön méltó ellenfél, hisz minden igyekezetük ellenére is bátran és rendíthetetlenül kiállt igazáért!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: