Rák

Ha Rák a horoszkópod, akkor a legromantikusabb emberek közé tartozol, és szó szerint rajongsz a szerelemért, mondhatni szerelmes vagy a szerelembe. Sokszor képzeled magad romantikus filmekbe, ahol persze happy enddel végződik a sztorid, a valóság azonban sokszor nem így alakul, ez pedig elképesztően megvisel téged. Képtelen vagy feldolgozni, ha valaki kiszeret belőled, hiszen te akár már pár nap uán is az igazit látod a párodban.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy szimpatikus nõi látogató hozhat most kellemetlen, sokkoló híreket, melyek érinthetik a munkáját is. Ez jelenthet a vártnál több munkát, vagy egy már késznek hitt dolog újragondolását. Sajnos a váratlanul jött feladatok miatt borulhat a mai betervezett programja, s bizony kénytelen lesz többet távol maradni családjától, otthonától, mint amennyit szeretne. Kitartás, kedves Rák!

Oroszlán

Bár Oroszlánként nagyon erősnek és magabiztosnak mutatod magad, ha szerelmes leszel, akkor szinte teljesen elveszíted a kapcsolatot a valósággal. Még akkor sem veszed észre a másik hibáit, ha már mindenki más szemét kiböki, és még akkor is te futsz a másik után, ha megcsaltak téged. Néha próbáld megfogadni a szeretteid tanácsait, hiszen ők általában jobban átlátják a szerelmi életedet, mint te magad!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Ma ön a munka hõse, kedves Oroszlán. Egy igazi Herkulesként rágja át magát a teendõkön. Azonban a nap végére úgy érezheti, sok önön a nyomás, és bizony elfáradt. Ez lehet attól, hogy bizony túlhajtotta magát, illetve lehet az idõjárásra való érzékenységétõl is. Front van, így vegye fontolóra, hogy, ha teheti, pihenjen többet a szokásosnál.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: