Vannak, akik irtóznak a mély beszélgetésektől vagy attól, hogy feltárják az érzéseiket. Ám ezek a csillagjegyek nem tartoznak közéjük. Jellemükből fakadóan ragaszkodnak hozzá, hogy kiadós beszélgetéssel fektessék le a szépen induló párkapcsolat alapjait. Te is köztük vagy? És a párod?

A Bika

Van, aki kifejezetten szereti a korlátokat, ilyen például a Bika jegy szülötte is. Neki épp az ad szabadságot, hogy pontosan tudja, merre tart a párkapcsolata, és hogy mit várhat a párjától. A szimmetria nem csak gyönyörködteti, nyugalommal tölti el őt, ezért ragaszkodik annyira ahhoz, hogy már a szerelem kezdetén mindent pontosan letisztázzon.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Augusztus elsõ napján a Bikának könnyen meggyûlhet a baja egy közelgõ esemény, összejövetel, vagy rendezvény szervezésével, lebonyolításával, amihez így mindenképpen kénytelen lesz valakinek a segítségét kérni. A legnagyobb bonyodalmat ezúttal az a szervezetlenség okozza, ami az idõpontok borulásából fakad. Kapkodás helyett érdemes leülni nyugodtan egy picit, oda, ahol biztosan senki sem zavarja és gyorsan átdolgoznia a menetrendet, hogy újra helyére tegye a dolgokat, legalábbis, amennyire csak lehet. Az ön szervezõképességével ez nem lehet probléma!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-06-24

A Rák

A Rák érzékeny, mély érzésű, az elköteleződésre kifejezetten nyitott jegy. Párkapcsolatában elsősorban az érzelmi biztonságot, a stabilitást keresi. Nem az a típus, aki összevissza randizgat, ő csak akkor megy bele egy kapcsolatba, ha tökéletesen igaznak érzi a saját és a másik érzéseit. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy az érzések már az elején kimondásra kerüljenek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Rák, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: