Na ők tuti, hogy nem fognak átverni!

Nyilas

A Nyilasok a legnagyobb bűnnek a hazugságot tartják, és ők maguk sem képesek kamuzni. Már-már kegyetlenül őszinték, még akkor is, ha pontosan tudják, hogy ezzel megbánthatják a másikat. Az arcukra van írva a véleményük, szóval ha még meg is próbálkoznak a kegyes hazugsággal, akkor is mindenki tudja, mit gondolnak valójában. Sőt, azt is simán kimondják hangosan, amit mindenki más is úgy gondol, csak nem mer bevállalni!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Munkája során kedvezõbben alakulhatnak dolgai, mint azt gondolta. A váratlan jó hírt egyetlen dolog árnyékolhatja, a vele járó rengeteg papírmunka. Ez lehet, hogy valamilyen szerzõdést, vagy más jogi dokumentumokat takar, így ne sajnálja az idõt, figyelmesen tanulmányozzon át minden iratot. A nem várt öröm tiszteletére a legjobb amit tehet, hogy este elmegy barátaival ünnepelni.

Kos

A Kosok gyakran sokkal előbb mondanak ki dolgokat, mint hogy végiggondolnák. Nem épp megfontoltak, sőt szenvedélyesek, az indulataik vezérlik őket, így legtöbbször akkor is őszinték, ha nem is akarnak azok lenni. Az tuti, hogy képtelenek titkot tarani vagy falazni másoknak, ez teljesen ellentétes az ösztöneikkel! Cserébe senkit sem hoznak olyan helyzetbe, hogy miattuk titkolózniuk vagy kamuzniuk kelljen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Az elmúlt idõszakban több ideje lehetett önmagára, kedves Kos, ami meg is látszik. Kipihent, ezért gondolkodása is kreatívabb és energikusabb ma. Ennek hála jobban átlátja dolgait mind a munkájában, mind pedig a magán életében és rendkívül gyorsan talál megoldást feladataira, valamint az esetlegesen adódó problémákra. Használja ki, hogy ma ennyire friss elméje és írjon ötletlistát, hogy semmi ne vesszen kárba értékes gondolataiból.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: