Ki ne vágyna gyengéd és nagyon figyelmes társra? E csillagjegyek mellett ezekből a tulajdonságokból sosem lesz hiány, hiszen náluk gyengédebb partnert keresve sem találhatnál. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból fény derül a részletekre.

1. Halak

A horoszkóp úgy tartja, a Halak csillagjegy szülötte valódi csókkirály és csókkirálynő. Nagyon élvezi és igényli a fizikai érintést, de ő is szívesen kényeztet téged minél többször az ölelésével. Mellette számtalan romantikus pillanatban lehet részed, hiszen imádja a vízparti sétákat épp úgy, mint a nyári estéken hulló csillagokat nézni az égen.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

5 csillagjegy, mely hajlamos túl hamar feladni a párkapcsolatát

2. Bika

A Bika híresen nagy életművész. Számára az ízletes borok és ételek épp olyan fontosak, mint a szépség, a művészet, vagyis ő valóban a végletekig érzéki csillagjegy. Olyan barátok és társ mellett érzi magát a legjobban, akik osztják életszeretetét és nagyra értékelik a szépséget. Az intimitás rendkívül fontos számára, ő az érzéki együttlétek valódi mestere.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: