Ezek a csillagjegyek a legzárkózottabbak. Az ő lelkükhöz hozzáférni nagyon nem egyszerű feladat. Vajon te is az introvertált csillagjegyek közé tartozol? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során akkor érezheti magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak, ha egy kicsit sikerül a hétköznapok elõl a szabadba menekülnie, s ott, egyszerûen gyönyörködnie a mesés tájképben, s a természet milliónyi csodájában. Nem is csoda, ha vágyakozik ilyesmi után, ugyanis a világon az egyik legjobb stressz oldó és egyben egészséges dolog, a természetjárás, hiszen, míg a testet élénkíti, addig a lelket mindennél jobban megnyugtatja. Kerítsen is rá sort ma, ha teheti, kedves Bak! Ha nem, már akár egy gondolat kirándulás is több lehet a semminél...

A Vízöntő

A horoszkóp szerint valójában a Vízöntő férfiról készíthetnék az introvertáltak szobrát. Ő az, aki nem szívesen és nem is könnyen beszél az érzelmeiről, az érzéseiről. Nagyobb társaságban végképp megoldhatatlan feladat ez számára. Félti a lelkét, fél kiadni önmagát. Csak néhány igazán közeli barátjának nyílik meg, sokszor még társának sem sikerül igazán közel kerülni a szívéhez.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során kifejezetten megnõhet a kíváncsisága egy bizonyos téma iránt, így, hajlamos lehet szinte az egész napját információgyûjtéssel tölteni. Az önképzés dicséretes és minden bizonnyal szórakoztató is, ugyanakkor azért próbálja meg ne teljesen kizárnia külvilágot, nehogy átmeneti merengéseinek és a belõle fakadó figyelmetlenségének baleset legyen a vége. Ma ugyanakkor olyan izgalmas távlatokba is lejuthat a keresgélés közepette, amilyenekre még csak nem is gondolt!

Minden csillagjegyre nagy hatással lesz a Vénusz. Nézd meg neked mit tartogat!

A Halak

A Halak nemcsak azt válogatja meg, kivel osztja meg belső világát, de azt is, hogy mit és mennyit árul el magáról. A legfontosabb ötleteit, érzéseit általában megtartja magának. Inspirációt is csak a közvetlen környezetéből és a barátaiból merít a legszívesebben, ő sem merészkedik túl messzire. Ő is óvja a magát a csalódástól, a túlzott megnyílástól.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Az önben az utóbbi napok nyomása alatt képzõdött érzelmi blokkok feloldása ma különösen fontos lehet, mert ezek miatt, egyre kevésbé képes megújulni, s ezt ön is egyre inkább érzi, kedves Halak! Sebaj, itt az ideje, hogy ma szervezzen egy olyan napot önmagának, amikor, legyen akármilyen dolga is, igyekszik elõtte, utána, közben, folyamatosan lelkét ápolni, s rendet tenni érzelemvilágában. szabaduljon meg a tégláktól, s engedje be a friss energiákat, hogy újra szárnyalhasson!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: