Ezek a csillagjegyek nagyon értik, mit és hogyan tegyenek az ágyban. Ők a legmerészebbek, a legmagabiztosabbak. Van is mire büszkének lenniük, mert a szexben különösen kreatívak, szenvedélyesek, aktívak. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

A Kos a legmagabiztosabb az ágyban

A Kos kihívások, kaland nélkül talán élni sem tudna. Mindez pedig a szexre is érvényes nála. A hálószobában szívesen beszél, és párjától is elvárja, hogy őszintén kimondja, mit és hogyan szeret, mire vágyik. Nem olvas a gondolatokban, a szavak és tettek erejében hisz. Lehengerlő és magabiztos, tudja, mit és hogyan akar, viszont nem igazán türelmes típus. Annál inkább kedveli az újdonságokat, kifejezetten merész, nála tabuk sem léteznek. A vágya könnyen fellobban, a gondolat, hogy mások is megláthatják szeretkezés közben, még inkább felperzseli benne a szenvedélyt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Napi horoszkóp február 28. péntek – Rákok, Mérlegek, Nyilasok, Bakok, Halak, Szüzek, Kosok, Bikák,...

Az Oroszlán tudja, mit akar

Az Oroszlán csöppet sem szégyenlős típus, az egyenesség híve. Bátor, merész, eszébe sem jutna bármit is takargatni. A hálószobában főleg nem. A szexben azonnal átveszi az irányítást, de kétségtelenül érti is a dolgát, imádja látni, hogy partnere élvezi az együttlétet. Hajlamos azt gondolni, ő a legjobb, a legnagyszerűbb szerető, szerelme jobbat nem is találhatna nála. A túlzott magabiztossága időnként visszaüthet, kellő türelemmel, odaadással sokkal többet érhet el, mint a nagy akarással és a nagyszerűsége bizonygatásával. Valójában semmi szüksége nincs a bizonyításra, amikor átadja magát a szenvedélynek, valóban ő a legnagyszerűbb szerető

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: