Ezek a csillagjegyek nagyon értik, mit és hogyan tegyenek az ágyban. Ők a legmerészebbek, a legmagabiztosabbak. Van is mire büszkének lenniük, mert a szexben különösen kreatívak, szenvedélyesek, aktívak. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

A lehetõség a változtatásra, melyen mostanában törte a fejét, ma kopogtathat ajtaján, kedves Bak. Ez lehet egy új lépés a karrierjében, vagy éppen szerelmi életében, de akár egy nagy visszatérés is egy korábbi vesztes csata színhelyére, ezúttal gyõztesen! Tûzze ki a zászlót a csúcsra, ne szerénykedjen, hisz megdolgozott érte!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Kos a legmagabiztosabb az ágyban

A Kos kihívások, kaland nélkül talán élni sem tudna. Mindez pedig a szexre is érvényes nála. A hálószobában szívesen beszél, és párjától is elvárja, hogy őszintén kimondja, mit és hogyan szeret, mire vágyik. Nem olvas a gondolatokban, a szavak és tettek erejében hisz. Lehengerlő és magabiztos, tudja, mit és hogyan akar, viszont nem igazán türelmes típus. Annál inkább kedveli az újdonságokat, kifejezetten merész, nála tabuk sem léteznek. A vágya könnyen fellobban, a gondolat, hogy mások is megláthatják szeretkezés közben, még inkább felperzseli benne a szenvedélyt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetébõl, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetébõl, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezõkbõl. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Kos, hogy elkezd minél több mindenre egyszerûen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az elsõ! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hűséges vagy sem? A horoszkóp lebuktatja a csillagjegyeket

Az Oroszlán tudja, mit akar

Az Oroszlán csöppet sem szégyenlős típus, az egyenesség híve. Bátor, merész, eszébe sem jutna bármit is takargatni. A hálószobában főleg nem. A szexben azonnal átveszi az irányítást, de kétségtelenül érti is a dolgát, imádja látni, hogy partnere élvezi az együttlétet. Hajlamos azt gondolni, ő a legjobb, a legnagyszerűbb szerető, szerelme jobbat nem is találhatna nála. A túlzott magabiztossága időnként visszaüthet, kellő türelemmel, odaadással sokkal többet érhet el, mint a nagy akarással és a nagyszerűsége bizonygatásával. Valójában semmi szüksége nincs a bizonyításra, amikor átadja magát a szenvedélynek, valóban ő a legnagyszerűbb szerető

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Nagyon tevékenyen telik a napja, kedves Oroszlán. Annyira beletemetkezik munkájába, hogy ha így folytatja, elnyeri a munka hõse kitüntetést. Legyen büszke teljesítményére és kapcsoljon rá még jobban, mert ma bizony minden teendõjét sikerül remekül, hiba nélkül megcsinálnia. Csak így tovább!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: