Akadnak csillagjegyek, akikben nem érdemes megbízni. Ők azok, akik a csillagokat is lehoznák neked, aztán persze sosem tartják be az ígéreteket. Nem árt óvatosnak lenni velük, ugyanis nagyon vonzóak, de aztán csak érzelmi romokat hagynak maguk után. Íme a zodiákus legnagyobb szélhámosai. Ezúttal is megjegyezzük, a jellemvonások nem feltétlenül mindenkire érvényesek, akik ezekben a csillagjegyekben születtek.

Az Ikrek kétarcú

Az Ikrek kettős jegy, ezért két oldaláról ismerhető fel. Azt nem lehet róla mondani, hogy hiú lenne, inkább az jellemző rá, hogy van egy kedves és szeretetre méltó, illetve egy manipulatív és aljas oldala. Az Ikrek a szavak mestere, így fogalmad sem lehet, hogy épp melyik arcát mutatja. Valóban hihetsz neki vagy épp manipulál. Elképesztően tud ugyanis az érzésekre és a gondolataidra is hatni. Bámulatosan keveri a szavakat, na meg a kártyákat, pillantok alatt a hatása alá kerülhetsz. Nagyon okos csillagjegy, ezért még veszélyesebb. Nem veszed észre, hogy csak a bolondját járatja veled, mert elhiszed, hogy minden szavát komolyan gondolja. Amikor rájössz a szélhámosságra, már késő. Óriási űrt és fájdalmat hagy benned.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai nap egy remek alkalmat biztosít arra, hogy az önnel azonos gondolkodású, hasonló ambíciókkal és célokkal rendelkezõ emberekkel közösen, hatékonyan együttmûködve munkálkodjon jövõbéli tervein. Tegye félre bizalmatlanságát, s ossza meg velük gondolatait, kérje ki és hallgassa meg véleményüket, majd mérlegeljen és építkezzen a közös tapasztalatokra. Ha így cselekszik, sokat haladhat terveivel, s egy igazán eredményes és egyben harmonikusan élvezetes napot tudhat majd maga mögött.

A Rák szemrebbenés nélkül hazudik

A Rák valójában arcátlan hazudozó. Pillanatig sem bizonytalanodik el, bármikor és bármilyen helyzetben kikap a zsebéből egy olyan hazugságot, amire nem tudsz mit mondani. Bárkit könnyedén átejt, elképesztő mesékkel képes előrukkolni, ráadásul a mondandója mindenkor nagyon hihető. Bámulatosan vonzó, ezért haragudni sem tudsz rá. Nem szégyenlős pénzt kérni tőled, amit aztán persze sosem ad vissza, de mindig tud egy újabb meggyőző érvet felhozni. A pénzt látványosan magára költi, aztán épp ennyire látványosan lép tovább az újabb áldozat megtévesztése felé. Talán még fel sem eszméltél, hogy mekkora káoszt hagyott maga mögött, amikor már csak hűlt helyét találod. Ő az, akivel légy nagyon óvatos.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

Ma fejében úgy zsonghatnak a gondolatok, akár egy méhkas, kedves Rák, s így szinte képtelen lesz majd az egész nap folyamán érdemben egy dologra koncentrálni. Talán azonban most nem is ez lenne a leghatékonyabb módja az eredményes haladásnak, hanem éppen az, hogy szárnyaló gondolatai bõségesen ellátják praktikusabbnál-praktikusabb, jobbnál-jobb ötletekkel és ez egyenesen fantasztikus. Ne nyomja el eme kivételes fantáziát, hanem használja, s messzire juthat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: