Ezeket a csillagjegyeket ellenállhatatlannak tartják a férfiak. S nem véletlenül, hiszen magabiztosak, pontosan ismerik a saját erényeiket, s azt is, hogyan legyen minél vonzóbbak a másik nem szemében. Érdemes ellesni a titkaikat, s erőt, energiát nyerni az önbizalmukból. Vajon mi mindennel vívják ki, hogy a végzet asszonyainak tartsák őket? Íme a legfontosabb részletek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

A mai napon igencsak ellentétes érzésekkel lesz tele, kedves Bak. Mint tevékenységeiben, mint emberi kapcsolataiban érezni fogja ezt a kettõsséget, mely egész napját uralja, s tetteire és barátaira is hajlamos lesz bizalmatlanul tekinteni. Ne aggódja túl a dolgokat és próbálja meg elõvenni szokásos intelligenciáját, hogy az esetlegesen adódó problémákat könnyebben kezelni tudja.

A Kos nő magabiztos

A Kos nő eltökélt, közvetlen és nagyon szenvedélyes típus. Pontosan tudja, mit akar elérni az életében, s magabiztos fellépése nagyon vonzóvá teszi őt a férfiak szemében. Ugyanakkor hűvös és távolságtartó is tud lenni, ami nem biztos, hogy minden férfinek tetszik. De ő tudatosan teszi, mert nem könnyű elnyerni a szívét. Színésznőnek született, aki bármit képes eljátszani, hogy magára hívja a figyelmet. Temperamentumos, de nagyon ellentmondó is. Viszont, ha valakit meg akar szerezni magának, a kisugárzásának, a vonzerejének nehéz ellenállni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

A mai napon mindenképpen ódzkodjon attól, hogy bármire is elsõre igent mondjon, ugyanis most szinte biztos, hogy rosszul döntene, hisz, sokszor oly kiváló érzékei, ma hajlamosak lehetnek megcsalni. Bármit is hall, vagy tapasztal tehát a nap folyamán, ha lehet, inkább semmit se reagáljon rá, amíg nem biztos abban, hogy késõbb nem fogja megbánni döntését. Ha viszont ez utóbbi akárcsak egy kicsit is kétséges, akkor aludjon rá egyet, s lehet, másnap már mindent egészen másképpen fog látni.

Heti horoszkóp 2021 október 4-8-ig : Magánéletedben kellemes napokat élhetsz meg,  jó alkalmakat találhatsz rá, hogy őszinte és mély beszélgetéseket folytass családtagjaiddal.

A Rák nő a legvonzóbb

A Rák nő titokzatos és kétségtelenül a legnőiesebb típus, pedig elsőre nem is igazán feltűnő. Nem is törekszik rá, hogy mindenki őt csodálja, pedig elképesztően szexi és csábító a kisugárzása. Az is biztos, hogy megmozgatja a férfiak fantáziáját, hiszen izgalmas, de teljesen kiszámíthatatlan a viselkedése. Nem könnyű a bizalmába férkőzni, s bizony meghódítani sem egyszerű, de akinek sikerül, a leggondoskodóbb és szeretetteli partnerre talál benne. Néha kicsit gyerekesnek, naivnak tűnhet, máskor melankolikus és álmodozó, de épp ettől annyira szerethető.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Bárhol is töltse a mai napot, az már biztos, hogy nem fog unatkozni, kedves Rák! Ennek fõként az lehet az oka, hogy, ha valamikor, hát most igen intenzíven zajlani fog ön körül az élet, így egy perc nyugta sem lesz szinte az egész nap folyamán, ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy legyen bármily hektikus is a mai nap, minden bizonnyal kielégítõ és szórakoztató lesz, az biztos! Készüljön és élvezze a nyüzsgést és az életet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: