A Nyilas (november 22 – december 21.)

Talán a Nyilas az, aki a csillagjegyek közül a legnyíltabban keresi az alkalmi kapcsolatokat. Nem véletlenül, hiszen nagyon szereti a szabadságát, az önállóságot, ő csak akkor képes hosszú távon együtt maradni valakivel, ha a kapcsolatban sem érez semmilyen korlátozást. Mivel ilyen jellegű kapcsolat ritkán adatik meg neki, ezért szívesen lubickol a rövid és stresszmentes szerelmekben is. Ő semmi jónak nem az elrontója, legalábbis így gondolkodik az egy éjszakás kalandokról. Aztán, amikor álmai párjára talál, már ő is hajlandó áldozatokat és némi engedményt tenni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

Ma hamar felfigyelhet egy új, eddig kiaknázatlan lehetõségre, amivel kapcsolatban kamatoztathatná tehetségét. Ne is monfordírozzon a dolgon sokat, s bármirõl is legyen szó, próbáljon meg mihamarább informálódni és közelebb kerülni az új út megismeréséhez, mert könnyen lehet, hogy ez hosszútávon jobban megérné önnek, mint a mostani munkája. A sikerességének kulcsa most abban rejlik, hogy idõben képes lesz-e felismerni és kihasználni eme új utak kínálta lehetõségeket. Legyen éber és rámenõs, vállalja a kihívásokat önként, s akkor egész biztosan nem vallhat kudarcot!

A Vízöntő (január 20 – február 18.)

A Vízöntő szívesen mókázik és szórakozik, ezért nem véletlen, hogy ő sem utasítja el az alkalmi kapcsolatokat. Mivel kifejezetten társasági ember, ezek a rövid kapcsolatok valójában újabb lehetőségek az ismerkedésre. Addig nyitva áll nála az ajtó, és addig nem kötelezi el magát, amíg nem talál rá a szerinte tökéletes partnerre. Amikor viszont elvarázsolják a szívét, már nincs is kedve a kalandokhoz. Annak ellenére, hogy ő is független és önálló típus, képes magát elkötelezni is. Az is igaz, idáig inkább csak harminc fölött, a negyvenhez közeledve jut el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

Ma minden jel arra mutat, hogy a szokásosnál lényegesen energikusabb, így feldobottabb is, ráadásul lendületét sem egyszerûen töri meg mások kavarása, mint máskor. Mindez azért is érdekes lehet, mert, ugye, nem sok minden változott tegnap óta, így jogos a kérdés, mi lehet mégis ennek a pozitív hozzáállásnak az oka. Nos, kár ezen sokat töprengeni, ahelyett inkább használja ki, ugyan is eme pozitív többletenergiák ezúttal nem a csillagokból érkeznek, hanem bizony az ön belsejébõl fakadnak, ami mostanában, még, ha csak a felszín alatt is, nagy változásokon ment keresztül az utóbbi idõszak tapasztalásai által. Egészen különleges dolog ez, amiben most része van, mert ugyanis csak nagyon kevesen képesek ösztönösen aktiválni belsõ energiáik, pláne ilyen koncentráltan!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: