A Nyilas (november 22 – december 21.)

Talán a Nyilas az, aki a csillagjegyek közül a legnyíltabban keresi az alkalmi kapcsolatokat. Nem véletlenül, hiszen nagyon szereti a szabadságát, az önállóságot, ő csak akkor képes hosszú távon együtt maradni valakivel, ha a kapcsolatban sem érez semmilyen korlátozást. Mivel ilyen jellegű kapcsolat ritkán adatik meg neki, ezért szívesen lubickol a rövid és stresszmentes szerelmekben is. Ő semmi jónak nem az elrontója, legalábbis így gondolkodik az egy éjszakás kalandokról. Aztán, amikor álmai párjára talál, már ő is hajlandó áldozatokat és némi engedményt tenni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-21)

Ha azt akarja, hogy történjen valami, akkor tegye meg ön az elsõ lépést, s haladjon aszerint, ahogy a környezete reagál a dolgokra. Legyen határozott, de nem nyomjon el senkit, legyen céltudatos, de egyben kompromisszum kész is, akkor ma nagy sikereket érhet el szinte minden területen!

A Vízöntő (január 20 – február 18.)

A Vízöntő szívesen mókázik és szórakozik, ezért nem véletlen, hogy ő sem utasítja el az alkalmi kapcsolatokat. Mivel kifejezetten társasági ember, ezek a rövid kapcsolatok valójában újabb lehetőségek az ismerkedésre. Addig nyitva áll nála az ajtó, és addig nem kötelezi el magát, amíg nem talál rá a szerinte tökéletes partnerre. Amikor viszont elvarázsolják a szívét, már nincs is kedve a kalandokhoz. Annak ellenére, hogy ő is független és önálló típus, képes magát elkötelezni is. Az is igaz, idáig inkább csak harminc fölött, a negyvenhez közeledve jut el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-21)

Ma a kísérletezésé lehet a fõszerep, kedves Vízöntõ, amikor is ön lesz a rendezõ élete filmjében! Rendezze be a színpadot, s tegyen róla, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretné. Kérjen és kap, adjon, és többszörösen száll majd vissza minden önre!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: