Éppen ezért nagyon nehezen nyílnak meg bárki előtt. Lassan engednek a bizalmukba ismeretleneket, de még az ismerősöknek is olykor meg kell küzdeniük azzal, hogy őszintén megvallják nekik az érzelmeiket, vagy megmutassák, hogy milyenek is ők valójában. Mutatjuk, ez a 4 csillagjegy fél a legjobban attól, hogy megsérül egy kapcsolatban.

Rák

Semmi sem késztet visszavonulóra a legjobban egy Rákot, mint az, ha veszélyben érzi magát. Annak ellenére, hogy egy igazán szeretetteljes és érzelmes csillagjegyről van szó, mégis nehezükre esik, hogy a valódi érzéseiket megmutassák másoknak. Bizonytalanok lehetnek önmagukban, emiatt pedig a féltékenység óhatatlanul is megjelenik a kapcsolataikban.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mire számíthatsz a szerelemben 2020-ban, zodiákusod szerint?

Szűz

A Szűz jegy szülöttei messze földön híresek arról, hogy rendkívül kritikusak és szinte megszállottan törekszenek a tökéletességre. Éppen ezért nagyon sebezhetők, hiszen egy pici hiba, egy kisebb – szerintük – tökéletlenség vagy kibillenés miatt bármikor képesek összeomlani. Annyira félnek attól, hogy bármit is rosszul csinálnak, hogy minden olyan véleménytől vagy megjegyzéstől képesek magukba roskadni – akár ismerkedés vagy flörtölés közben is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Szûz, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: