Ezek a csillagjegyek gyakran kapnak hideget és meleget. Ők azok, akikről számtalan előítélet kering a köztudatban. Nos, milyenek is ők valójában? Ebből a különleges horoszkópból kiderülnek a részletek.

Előfordult már veled, hogy a csillagjegyedet úgy jellemezték, ami egyáltalán nem illett rád? Ilyenkor vagy jót nevetsz az egészen, vagy bosszankodsz. Tény, hogy valamennyi csillagjegyre rá lehet sütni a sztereotípiákat, miszerint az egyik akaratos, a másik lusta, a harmadik önző, ám ez így, önmagában aligha fedi a valóságot, hiszen még az egy jegyben születettek között is bőven akadnak kisebb-nagyobb eltérések.

Ez a 3 csillagjegy követi el a legnagyobb ostobaságokat

A következő csillagjegyekre sütik rá a legtöbb előítéletet, pedig a valóságban sokkal pozitívabb személyiségek, mint amilyennek a horoszkópok leírják őket. Ezúttal tehát ledöntjük az előítéleteket.

Az Ikrek jóval érzelmesebb, mint sokan gondolják

Az Ikrek jegyre időnként rásütik a hazug, csaló, manipulátor jelzőket, és sokak szerint ő az, akivel még randizni sem érdemes, mert könnyedén csapdába csalja a többieket. Valójában ő nagyon jól látja, milyen gondolatok, érzések cikáznak a másik ember fejében. Uralkodó bolygójának, a Merkúrnak köszönhetően nemcsak a kommunikációhoz ért kiválóan, hanem az emberi természethez is. Amikor vele vagy, meg sem kellett szólalnod, ő pontosan ráérez arra, ami épp a fejedben jár. Képes megfogalmazni, amit magad sem tudnál pontosabban. Tény és való, rendkívül szórakoztató típus, így könnyedén az ujja köré csavar. Valójában nagyon gyorsan bele lehet szeretni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap egy remek alkalmat biztosít arra, hogy az önnel azonos gondolkodású, hasonló ambíciókkal és célokkal rendelkezõ emberekkel közösen, hatékonyan együttmûködve munkálkodjon jövõbéli tervein. Tegye félre bizalmatlanságát, s ossza meg velük gondolatait, kérje ki és hallgassa meg véleményüket, majd mérlegeljen és építkezzen a közös tapasztalatokra. Ha így cselekszik, sokat haladhat terveivel, s egy igazán eredményes és egyben harmonikusan élvezetes napot tudhat majd maga mögött.

Az Oroszlán nagylelkű és adakozó

A legtöbben elintézik az Oroszlánt azzal, hogy állandóan a középpontba akar kerülni, el van telve magától, ám ezek az ítéletek jócskán sántítanak. Ő ugyanis nem tehet róla, hogy bárhova is megy, a figyelem középpontjába kerül. Az ebből fakadó önimádat pedig szinte hozzánőtt, mondhatni, veleszületett sajátosság. Ő még a legrosszabb napján sem veszíti el az önbizalmát, sikeres napjait pedig nem rejti véka alá, mondván, az élet túl rövid, hogy ne élvezzük maradéktalanul. Az Oroszán uralkodó bolygója a Nap, és Nap nélkül hogyan is növekedne bármi is? Éppen ezért az ő napját is bearanyozza, amikor nagylelkűen segíthet, támogathat másokat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Ma könnyen ismét a zajló események kellõs közepén találhatja magát, ami által igencsak sok múlhat önön. Eme pozícióban remekül érzi magát, hisz nincs is jobb annál, amikor az ember tudja, hogy számít, s hogy fontos része a csapatnak! Az élvezetes tevékenykedés után aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés is, melyet most érdemes egy nyüzsgõ, központi helyre szerveznie, s mindenkit invitálnia rá, aki csak számít.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: