3. Rák

Valójában mindenre nyitott és mindenre készen áll. Ha megoldásra van szükség, azon töri fejét, vajon hogyan oldhatná meg ezt a helyzetet. Nagyon kreatív és tele van ötletekkel, néha egészen őrültségnek tűnő forgatókönyvekkel rukkol elő. Mindenesetre mellette sem lesz soha egy unalmas pillanatod sem, és nem feltétlenül azért, mert a hangulata percenként változhat, hanem inkább azért, mert kreativitásának köszönhetően nagyon változatos programokat szervez. Ő is mindig meglepi a számára fontos embereket.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Az utóbbi idõben egy kicsit sokat aggódik a pénz miatt, kedves Rák. Egy családtagjának nagyobb kiadása lehet, amivel ön nem teljesen ért egyet, feleslegesnek tartja. Mielõtt nagyon dühössé válna, jusson eszébe, hogy nem minden az, aminek elsõre látszik, s talán valami hasznos is kisülhet a haszontalannak hitt kiadásból. Ha reálisan nézi a helyzetet, bevallhatja, hogy a családi kasszát nem is terhelte meg igazán ez a nem várt költség.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

4. Nyilas

A Nyilasok energikusak, vidámak és optimisták. Időnként annyira sok benne a tettvágy, hogy szinte lehetetetlen őt követni. Ilyen esetben talán jobb is hagyni, tegye, amit a szíve diktál. Nagyon szereti a szabadságot, az önállóságot, akkor boldog, amikor ezt megkaphatja. Mivel szinte folyton mehetnéke van, folyamatosan szervezi a programokat, de persze nem bánja, ha vele tart valaki. Már csak emiatt sem fogsz sosem unatkozni mellette, nem beszélve a humoráról. Legtöbbször humorosan fogja fel a történéseket, ő nem igazán veszi komolyan magát, inkább élvezi az életet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Ma könnyen betalálhatja önt egy olyas valaki, aki hirtelen önön próbálja levezetni mérgét. Ne ítélje el ezért ezt az illetõt, inkább higgadt önuralom közepette, próbálja meg megértetni vele, hogy erre térjenek majd vissza inkább a holnapi nap folyamán, amikor már megnyugodott, s reálisabban látja az önmaga és mások helyzetét az ügyben. Ehhez most lehet, hogy sok türelemre lesz szüksége, de higgye el, megéri!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp (július 28-29.): Érdekes hétvége lesz a mostani, amikor a legkülönfélébb dolgok jönnek!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: