Szűz

Érzékeny, intuitív, és kreatív. Ő az az ember, akinek a vállán mindig kisírhatod magad. Ha egy tökéletes párkapcsolatra vágysz, akkor mindenképp érdemes egy Szűz csillagjegyű személyt választanod. Viszont, dolgoznod kell állandóan a párkapcsolaton, hiszen a Szűz, ha úgy érzi nem kap elegendő figyelmet, és szeretet, rövid időn belül továbbáll. Hűséges típus, soha nem csalná meg a partnerét.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Az ön életében nagy súlya van a pénzügyeknek mind baráti, mind szerelmi kapcsolatai terén és nem szívesen fogad el tanácsokat sem. Lehet, hogy egy váratlan nagyobb kiadással kerül ma szembe, ami bizony érintheti valamely ismerõsével kapcsolatukat is. Megfordulhat a fejében, hogy ekkora összeg ellenében inkább nem az említett partnerrel tervez közös befektetést. Jól gondolja meg döntését, mert bizony néha szükség lehet arra, hogy ön nyisson és engedjen az ilyen ügyekben is a pozitív végkimenetel érdekében.

Bak

Szereti a stabilitást, éppen ezért a párkapcsolatban is hosszútávra tervez. Ha akadályok vagy problémák merülnek fel a kapcsolatban, mindent megtesz azért, hogy megoldja őket. Soha nem kockáztatna egy stabil párkapcsolatot egy kis kaland kedvéért.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy apró pénzügyi probléma árnyékolhatja be amúgy rendkívül hatékony napját. Egy csekk, vagy egy banki átutalás okozhat kisebb problémát, ami bár nem nagy összegrõl szól, de mégis kellemetlenséget okozhat, és rendbetétele nem tûr halasztást. Ne aggódjon, még idõben észrevette a bajt, így biztosan nem származik a telefonálgatáson kívül más kellemetlensége a malõrbõl.

Összetörték már párszor a szíved? Csillagjegyed elárulja miért történt ez veled! 

 

 

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: