Nyilas

Kicsit zavaró lehet megtapasztalni, hogy milyenek a Nyilasok egy kapcsolatban. Olykor csak gondolnak egyet, és már el is tűntek a láthatáron, ami meglehetősen bosszantó lehet a párjuknak. Bármit is szeretnének csinálni, a Nyilasoknak határozott elképzeléseik vannak, és azt meg is valósítják, legyen szó akár a folytatásról, akár a végéről.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma, különösen intenzíven jelentkezõ, intellektuális beállítottsága miatt, mindenképpen érdemes lenne szerveznie, csak így váratlanul, egy izgalmasnak ígérkezõ kulturális programot magának és akár barátainak is. Ez lehet egy mozizás, könyvtárlátogatás, vagy akár egy múzeumi tárlat megtekintése. Fura, de ma meglepõen jól érezheti magát egy ilyen program során még akkor is, ha elsõre nem is hangzik valami jól az egész! Talán lehet, hogy nem is az újdonsült program, hanem inkább az általa, ismerõseiben, barátaiban felszínre került, eddig ismeretlen tulajdonságok dobják fel így? Tesztelje!

Vízöntő

A jegy szülöttei meglehetősen intellektuálisak, szeretnek olyan partnert választani, aki hasonló hozzájuk. Mégis inkább ők szeretnének irányítani. Ha sikerül őket megszelídíteni, nagyon hűségesek. Ugyanakkor a párjuknak meg kell tanulnia a Vízöntők játékszabályait. Ha ebben sikerül összehangra jutniuk, akkor egy hosszan tartó kapcsolatban lehet részük.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma igen változékony lehet ön körül a hangulat, kedves vízöntõ. Ezen szélsõséges hangulatingadozások miatt ön is könnyen azt érezheti, hogy egyik percben minden tökéletes, erõsnek és kitartónak hiszi magát, míg egy kis idõ múlva meg már minden olyan megkeseredettnek tûnik, s erejét veszti. Ezt a jelenséget tovább fokozhatja, hogy néha kicsit túl sok energiáját is pazarolja mások megsegítésére, sõt, sokszor olyanokéra, akik talán meg sem érdemlik, s ettõl maga is vegyes érzelmekkel telítõdhet, melyek néha túlcsordulnak. Próbálja meg valahogy belõni az arany középutat!

Ez az 5 csillagjegy a legnyitottabb - Te köztük vagy?

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: