Oroszlán

Az elvárásaid a világgal szemben igazán magasak, és ha az, amiben részesülsz, nincs összhangban a kívánalmaiddal, hát nem félsz használni másokat a céljaid elérésére. Ha valamit a fejedbe veszel, nem finomkodsz és addig meg sem állsz, amíg meg nem kapod, amit akarsz. Tudod jól, hogy mikor mit kell tenned.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Skorpió

Képes vagy rá, hogy megszerezz bármilyen információt, amire csak szükséged van, még azoktól is, akik nem akarnak beszélni. Olyan vagy, mint egy kém. Gyors, okos, intelligens. Annyira ügyes, hogy már csak akkor jönnek rá a cselszövéseidre, ha hét határon túl jársz. Általában a saját érdekeid miatt manipulálsz másokat, de legalább úgy csinálod, hogy ne jöjjenek rá.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Kedves Skorpió, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: