Mérleg

Ez nem meglepő, de mindenki tudja, hogy a Mérleg egy rendkívül romantikus csillagjegy. Azt a romantikát amit te képviselsz, még egy Oroszlán, Bika de még egy Rák sem tudja reprodukálni. Te vagy a jel, amely szó szerint életre kelti azt a kliészvonalata filmekből, hogy „bármit megtehetek érted”. A gyertyafényes vacsoráktól kezdve, a friss virágcsokorral teszed romantikusabbá nem csak a különleges alkalmakat, hanem az egyszerű hétköznapi dolgokat is, legyen az egy bevásárlás. Bárki szeretheti az élet finomabb dolgait, de nem annyira mint az, hogy egy olyan emberrel legyen együtt, aki neki szenteli az egész életét, egy olyan emberrel mint te vagy. Te vagy a romantika királya és királynője.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy távolról érkezõ küldeményt vár, ami már jó ideje késik, ezért azt hiheti, hogy elveszett. Nyugodjon meg, kedves Bika, valószínûleg valami adminisztratív hiba okozza a csúszást. Egy másik kisebb kellemetlenség is érheti a mai nap folyamán. Munkahelyén lehet, hogy elromlik egy eszköz, ami szükséges a hatékony munkavégzéshez és csak egy másik, régebbi szériával helyettesíthetõ, ami inkább jelent több kényelmetlenséget, mint segítséget. Amíg a szerelõre vár, inkább nézzen olyan dolog után, amit gördülékenyen végezhet.

Rák

Nyilvánvaló, hogy a legédesebb vízjel a legromantikusabb többi kollégájához képest. Ennek a jelnek a romantikus eleme a víz elemében a praktikusság fogalmát úgy hangoztatja, mint egy szerelmi levél színfalai mögött álló orsó. Ez a jel olyan kérdésekkel fog megvilágítani, amiért úgy fogod érezni, hogy valóban létezik a világon olyan ember, aki őszintén törődik veled. A Rákkal való kapcsolat folyamán folyamatosan kérdéseket fogsz hallani, “Ettél már?”, “Szükséged van valamire a boltból?”, “Szeretnél beszélni róla?”. Összefoglalva, egy Rák a legjobb választás, ha szeretnél valakit magad mellé aki vigyáz rád és megóv téged.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy szimpatikus nõi látogató hozhat most kellemetlen, sokkoló híreket, melyek érinthetik a munkáját is. Ez jelenthet a vártnál több munkát, vagy egy már késznek hitt dolog újragondolását. Sajnos a váratlanul jött feladatok miatt borulhat a mai betervezett programja, s bizony kénytelen lesz többet távol maradni családjától, otthonától, mint amennyit szeretne. Kitartás, kedves Rák!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: