Kos

A Kos nők sokat adnak a megjelenésükre, számukra nem létezik olyan, hogy elhanyagolják magukat. Tökéletes a kisugárzásuk, divatosak, szeretik a szép és elegáns dolgokat. Nem tudnak nekik ellenállni a férfiak, pontosan tudják, mit kell mondaniuk és felvenniük, hogy elbűvöljék a teremben lévőket. Számukra a romantika nem elhanyagolható, anélkül rosszul érzik magukat. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Könnyen megtapasztalhatja ma, hogy bizony, önnek is vannak fizikai korlátai, kedves Kos. Mivel kár és nem is túl bölcs szembemenni a természettel, felejtse is el a túlzó teljesítményt, inkább törekedjen egyfajta harmóniára, lüktetésre a teendõ között, akkor sokkal messzebbre is juthat!

Bika

Finom gesztusaikkal azt sugározzák, hogy a párjukkal gyengédek és gondoskodóak. Egyszerűen kitűnnek a tömegből, nem lehet nem észrevenni őket. Gyengéd és bájos külsejük mögött viszont egy erős és szigorú nő rejtőzik, aki nem tűri, ha átnéznek rajta. Ne is tegyél így, hiszen ha egy Bikát semmibe veszel, többet nem hajlandó a bizalmába és a kegyeibe fogadni. Kedvességükkel hamar a társaság középpontjába kerülnek, elfogadóak, nem véletlen, hogy a férfiak ennyire kedvelik őket. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Bika. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

Csütörtöki Horoszkóp - Ha az ember képes tanulni a hibáiból, és fel tud készülni az előtte álló kihívásokra....

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: