Kos

A Kos nők sokat adnak a megjelenésükre, számukra nem létezik olyan, hogy elhanyagolják magukat. Tökéletes a kisugárzásuk, divatosak, szeretik a szép és elegáns dolgokat. Nem tudnak nekik ellenállni a férfiak, pontosan tudják, mit kell mondaniuk és felvenniük, hogy elbűvöljék a teremben lévőket. Számukra a romantika nem elhanyagolható, anélkül rosszul érzik magukat. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Bika

Finom gesztusaikkal azt sugározzák, hogy a párjukkal gyengédek és gondoskodóak. Egyszerűen kitűnnek a tömegből, nem lehet nem észrevenni őket. Gyengéd és bájos külsejük mögött viszont egy erős és szigorú nő rejtőzik, aki nem tűri, ha átnéznek rajta. Ne is tegyél így, hiszen ha egy Bikát semmibe veszel, többet nem hajlandó a bizalmába és a kegyeibe fogadni. Kedvességükkel hamar a társaság középpontjába kerülnek, elfogadóak, nem véletlen, hogy a férfiak ennyire kedvelik őket. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Ők a legénközpontúbb csillagjegyek. Te te köztük vagy?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: