Sokan nehezen nyílnak meg mások előtt, ők a legtitokzatosabb embek. Ez sokszor nagy előny lehet, mert így nehezebb őket megbántani. Viszont emiatt vannak helyzetek amikor ez a tulajdonságuk inkább hátánnyá válik. Nézzük melyik a 6 legtitokzatosabb csillagjegy.

Szűz

Magától a megnyílástól nem félsz, csak szeretnéd a lehető legjobb oldaladat megmutatni, és nehezen tudod eldönteni, hogy melyik az. Rendkívül átgondolt lépésekben szeretnél megnyílni a többi ember felé, és nem szeretnéd elrontani. Könnyen jársz ki-be az emberek életében, de igazán megnyílsz nekik? Annyira tartasz attól. hogy az emberek meglátják a hibáidat és felhasználják ellened, hogy inkább felhúzott falak mögé bújsz. Még akkor sem biztos hogy kibújsz a falak mögül, ha fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy meggyőzzenek az ellenkezőjéről.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

A legjobb karriertipp, amit a csillagjegyed alapján kaphatsz

Skorpió

Egyszerre szeretnél lenni sérülékeny és nyitott, de sajnos ez a kettő együtt egy idegroncsot csinál néha belőled. Nem áll távol tőled a szenvedély, a felfedezés és az intenzív érzelmek . és ezek a tulajdonságok általában összekapcsolnak azzal hogy nyiss az emberek felé és kimutasd az érzelmeidet. Ennek ellenére mindig szkepticizmussal viselted az embereket. Lehet hogy a kezdetektől tapasztaltad a bizalmat, vagy láttad, hogy az emberek egyből kibontakoznak neked, de tudod hogy az emberek mire képesek, ha lehetőséget adsz a kezükbe. Csak akkor bízol meg valakiben, ha bebizonyítják, hogy soha nem árulnak el, de mivel emberek vagyunk, ezt képtelenség bebizonyítani. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Vízöntő

Amikor a nyitottságról van szó, nem arról beszélünk hogy félsz tőle, csak nem látod értelmét. Úgy tekintesz a világra, mint valami nagyobbra, mint te magad, és a gondolataid gyakran elmerülnek abban, ami körülötted történik, vagy nagyobb ötletekben és elméletekben. Hajlamos vagy titokzatos légkört teremteni magad körül, és nem tehetsz úgy, mintha nem élveznéd, hogy mások csak találgatnak. Bár nagyon jól tudod, hogy megnyílhatsz és sebezhető lehetsz, de ha nincs rá valami jó okod, nem valószínű, hogy megteszed.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: