Sokan nehezen nyílnak meg mások előtt, ők a legtitokzatosabb embek. Ez sokszor nagy előny lehet, mert így nehezebb őket megbántani. Viszont emiatt vannak helyzetek amikor ez a tulajdonságuk inkább hátánnyá válik. Nézzük melyik a 6 legtitokzatosabb csillagjegy.

Szűz

Magától a megnyílástól nem félsz, csak szeretnéd a lehető legjobb oldaladat megmutatni, és nehezen tudod eldönteni, hogy melyik az. Rendkívül átgondolt lépésekben szeretnél megnyílni a többi ember felé, és nem szeretnéd elrontani. Könnyen jársz ki-be az emberek életében, de igazán megnyílsz nekik? Annyira tartasz attól. hogy az emberek meglátják a hibáidat és felhasználják ellened, hogy inkább felhúzott falak mögé bújsz. Még akkor sem biztos hogy kibújsz a falak mögül, ha fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy meggyőzzenek az ellenkezőjéről.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Lehet, hogy egy álom, vagy egy ábránd hatására, ma igazán kreatívan érezheti magát, kedves Szûz. Az is lehet, hogy nem egy, hanem több ötlet is az eszébe jut, s hirtelen nem is tudja, melyiket valósítsa meg. Ez ne jelentsen akadályt, írja le ötleteit, majd egyenként álljon neki megvalósításuknak.

Ez az 5 csillagjegy nagyon válogatós a szerelemben

Skorpió

Egyszerre szeretnél lenni sérülékeny és nyitott, de sajnos ez a kettő együtt egy idegroncsot csinál néha belőled. Nem áll távol tőled a szenvedély, a felfedezés és az intenzív érzelmek . és ezek a tulajdonságok általában összekapcsolnak azzal hogy nyiss az emberek felé és kimutasd az érzelmeidet. Ennek ellenére mindig szkepticizmussal viselted az embereket. Lehet hogy a kezdetektől tapasztaltad a bizalmat, vagy láttad, hogy az emberek egyből kibontakoznak neked, de tudod hogy az emberek mire képesek, ha lehetőséget adsz a kezükbe. Csak akkor bízol meg valakiben, ha bebizonyítják, hogy soha nem árulnak el, de mivel emberek vagyunk, ezt képtelenség bebizonyítani. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Mostanában lehet, hogy egy kicsit túlvállalta magát, kedves Skorpió, ezért stresszesnek érezheti napját. Lehet, hogy kevés idõ alatt akar sok mindennel végezni, de tudnia kell, hogy, ha kimeríti magát, akkor biztosan nem fog végezni semmivel sem. Vegye lajstromba a teendõket, s kezdje a legegyszerûbben elvégezhetõvel és semmiképp se rágja magát, ha egy nap alatt nem végez mindennel. Lesz nap holnap is.

Vízöntő

Amikor a nyitottságról van szó, nem arról beszélünk hogy félsz tőle, csak nem látod értelmét. Úgy tekintesz a világra, mint valami nagyobbra, mint te magad, és a gondolataid gyakran elmerülnek abban, ami körülötted történik, vagy nagyobb ötletekben és elméletekben. Hajlamos vagy titokzatos légkört teremteni magad körül, és nem tehetsz úgy, mintha nem élveznéd, hogy mások csak találgatnak. Bár nagyon jól tudod, hogy megnyílhatsz és sebezhető lehetsz, de ha nincs rá valami jó okod, nem valószínű, hogy megteszed.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Ma könnyen megeshet, hogy egyszerûen képtelen azon feladataira koncentrálni, melyekkel foglalkozni kényszerül. Ne hibáztassa magát, ha nem sikerülne valami, mert ez a kialakult, mai helyzet, nem csak önön múlott.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: