Sokan nehezen nyílnak meg mások előtt, ők a legtitokzatosabb embek. Ez sokszor nagy előny lehet, mert így nehezebb őket megbántani. Viszont emiatt vannak helyzetek amikor ez a tulajdonságuk inkább hátánnyá válik. Nézzük melyik a 6 legtitokzatosabb csillagjegy.

Szűz

Magától a megnyílástól nem félsz, csak szeretnéd a lehető legjobb oldaladat megmutatni, és nehezen tudod eldönteni, hogy melyik az. Rendkívül átgondolt lépésekben szeretnél megnyílni a többi ember felé, és nem szeretnéd elrontani. Könnyen jársz ki-be az emberek életében, de igazán megnyílsz nekik? Annyira tartasz attól. hogy az emberek meglátják a hibáidat és felhasználják ellened, hogy inkább felhúzott falak mögé bújsz. Még akkor sem biztos hogy kibújsz a falak mögül, ha fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy meggyőzzenek az ellenkezőjéről.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Nagy eséllyel önre törhet a felismerés, talán egy eddig is nagyon fontos valakivel kapcsolatban, hogy bizony, õ nem csak egy jó barát, hanem, igazi lelki társ is, s ez még inkább elmélyítheti a kapcsolatukat, s eme új szint meglépése most akár nagyon messzire is vezethet!

Napi horoszkóp március 28. szombat – Nem minden csillagjegynek van jó hírünk mára!

Skorpió

Egyszerre szeretnél lenni sérülékeny és nyitott, de sajnos ez a kettő együtt egy idegroncsot csinál néha belőled. Nem áll távol tőled a szenvedély, a felfedezés és az intenzív érzelmek . és ezek a tulajdonságok általában összekapcsolnak azzal hogy nyiss az emberek felé és kimutasd az érzelmeidet. Ennek ellenére mindig szkepticizmussal viselted az embereket. Lehet hogy a kezdetektől tapasztaltad a bizalmat, vagy láttad, hogy az emberek egyből kibontakoznak neked, de tudod hogy az emberek mire képesek, ha lehetőséget adsz a kezükbe. Csak akkor bízol meg valakiben, ha bebizonyítják, hogy soha nem árulnak el, de mivel emberek vagyunk, ezt képtelenség bebizonyítani. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Igencsak érzelmekben gazdag, játékos, ugyanakkor dolgos nap lehet a mai, amikor is, sokat és könnyedén haladhat a szükséges teendõkkel. Ha sikerül végig megõriznie lendületét, estére nagyon elégedett lehet, amit most érdemes lenne kicsit meg is ünnepelnie szerettei körében. Legyen szép és eredményes napja, kedves Skorpió!

Vízöntő

Amikor a nyitottságról van szó, nem arról beszélünk hogy félsz tőle, csak nem látod értelmét. Úgy tekintesz a világra, mint valami nagyobbra, mint te magad, és a gondolataid gyakran elmerülnek abban, ami körülötted történik, vagy nagyobb ötletekben és elméletekben. Hajlamos vagy titokzatos légkört teremteni magad körül, és nem tehetsz úgy, mintha nem élveznéd, hogy mások csak találgatnak. Bár nagyon jól tudod, hogy megnyílhatsz és sebezhető lehetsz, de ha nincs rá valami jó okod, nem valószínű, hogy megteszed.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

A planetáris energiák ma egyértelmûen azt közlik ön felé, hogy ma nem az elmélkedés, hanem a cselekvés ideje van itt, kedves Vízöntõ, így ne gondolkodjon sokat a részleteken, csak egyszerûen vesse bele magát a teendõkbe, s majd minden alakulni fog útközbe. Most így haladhat a legtöbbet. Ha pedig egy hirtelen jött konfliktus helyzet jönne közbe, ne álljon bele, inkább vágja ki magát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: