Sokan nehezen nyílnak meg mások előtt, ők a legtitokzatosabb embek. Ez sokszor nagy előny lehet, mert így nehezebb őket megbántani. Viszont emiatt vannak helyzetek amikor ez a tulajdonságuk inkább hátánnyá válik. Nézzük melyik a 6 legtitokzatosabb csillagjegy.

Szűz

Magától a megnyílástól nem félsz, csak szeretnéd a lehető legjobb oldaladat megmutatni, és nehezen tudod eldönteni, hogy melyik az. Rendkívül átgondolt lépésekben szeretnél megnyílni a többi ember felé, és nem szeretnéd elrontani. Könnyen jársz ki-be az emberek életében, de igazán megnyílsz nekik? Annyira tartasz attól. hogy az emberek meglátják a hibáidat és felhasználják ellened, hogy inkább felhúzott falak mögé bújsz. Még akkor sem biztos hogy kibújsz a falak mögül, ha fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy meggyőzzenek az ellenkezőjéről.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

A mai nap voltaképpen a megújulásról, a változásról szól majd. Itt az ideje, hogy kicsit megújítsa külsejét, még, ha azzal elégedett is mostanában, hiszen ezen idõszak kifejezetten az új dolgok felfedezésérõl szól majd, legyen szó bármirõl. Remek alkalom a mai nap arra továbbá, hogy megkísérelje elhagyni azon dolgait, amikrõl érzi, hogy csak hátráltatják, s átcsoportosítva energiát, fejlessze azon területeket, melyekben sikeres. Ha eme dolgokra koncentrál, sokat haladhat elõre!

Skorpió

Egyszerre szeretnél lenni sérülékeny és nyitott, de sajnos ez a kettő együtt egy idegroncsot csinál néha belőled. Nem áll távol tőled a szenvedély, a felfedezés és az intenzív érzelmek . és ezek a tulajdonságok általában összekapcsolnak azzal hogy nyiss az emberek felé és kimutasd az érzelmeidet. Ennek ellenére mindig szkepticizmussal viselted az embereket. Lehet hogy a kezdetektől tapasztaltad a bizalmat, vagy láttad, hogy az emberek egyből kibontakoznak neked, de tudod hogy az emberek mire képesek, ha lehetőséget adsz a kezükbe. Csak akkor bízol meg valakiben, ha bebizonyítják, hogy soha nem árulnak el, de mivel emberek vagyunk, ezt képtelenség bebizonyítani. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

Készen áll az eljövendõ változások állított akadályok leküzdésére, kedves Skorpió, ám, nagyban hátráltathatja ma a haladásban, hogy kissé keveredni látszik magánélete, munkájával. A fogékonysága az új dolgokra, valamelyest lendületet adhat a továbbiakhoz, azonban, érdemes lenne magában rendezni a dolgokat, hogy újra száz százalékosan az aktuálisan prosperált területre koncentrálhasson. Hagyja a szexuális vágyak kiélését estére, napközben pedig teendõire fókuszáljon, akkor megtalálja az egészséges egyensúlyt.

Vízöntő

Amikor a nyitottságról van szó, nem arról beszélünk hogy félsz tőle, csak nem látod értelmét. Úgy tekintesz a világra, mint valami nagyobbra, mint te magad, és a gondolataid gyakran elmerülnek abban, ami körülötted történik, vagy nagyobb ötletekben és elméletekben. Hajlamos vagy titokzatos légkört teremteni magad körül, és nem tehetsz úgy, mintha nem élveznéd, hogy mások csak találgatnak. Bár nagyon jól tudod, hogy megnyílhatsz és sebezhető lehetsz, de ha nincs rá valami jó okod, nem valószínű, hogy megteszed.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: