Sokan nehezen nyílnak meg mások előtt, ők a legtitokzatosabb embek. Ez sokszor nagy előny lehet, mert így nehezebb őket megbántani. Viszont emiatt vannak helyzetek amikor ez a tulajdonságuk inkább hátánnyá válik. Nézzük melyik a 6 legtitokzatosabb csillagjegy.

Szűz

Magától a megnyílástól nem félsz, csak szeretnéd a lehető legjobb oldaladat megmutatni, és nehezen tudod eldönteni, hogy melyik az. Rendkívül átgondolt lépésekben szeretnél megnyílni a többi ember felé, és nem szeretnéd elrontani. Könnyen jársz ki-be az emberek életében, de igazán megnyílsz nekik? Annyira tartasz attól. hogy az emberek meglátják a hibáidat és felhasználják ellened, hogy inkább felhúzott falak mögé bújsz. Még akkor sem biztos hogy kibújsz a falak mögül, ha fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy meggyőzzenek az ellenkezőjéről.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

Általában bízik az ösztöneiben, kedves Szûz, s nem szereti kikérni mások tanácsait, különösen, ha anyagiakról van szó, hisz igazán csak ön láthatja át alapvetõen, pontos pénzügyi állapotát. Ma azonban egy nehézség miatt, talán mégis érdemes lenne kikérnie egy bizalmasa, esetleg egy pénzügyi szakember véleményét is azzal kapcsolatban, hogyan is növelhetné még bevételeit, amellett, hogy meg ne inogna anyagi stabilitása. Ha tanácsolnak valamit, az alapos megfontolást követõen, részben, vagy egészben, alkalmazza a hallottakat.

Skorpió

Egyszerre szeretnél lenni sérülékeny és nyitott, de sajnos ez a kettő együtt egy idegroncsot csinál néha belőled. Nem áll távol tőled a szenvedély, a felfedezés és az intenzív érzelmek . és ezek a tulajdonságok általában összekapcsolnak azzal hogy nyiss az emberek felé és kimutasd az érzelmeidet. Ennek ellenére mindig szkepticizmussal viselted az embereket. Lehet hogy a kezdetektől tapasztaltad a bizalmat, vagy láttad, hogy az emberek egyből kibontakoznak neked, de tudod hogy az emberek mire képesek, ha lehetőséget adsz a kezükbe. Csak akkor bízol meg valakiben, ha bebizonyítják, hogy soha nem árulnak el, de mivel emberek vagyunk, ezt képtelenség bebizonyítani. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

A mai nap folyamán könnyen képbe kerülhetnek önnél újabb alternatívák, egy már folyó üggyel kapcsolatban, kedves Skorpió, melyek esetében, most csakis önön múlik, hogy mennyire él a felkínált lehetõségekkel! Hányja-vesse csak meg alaposan a dolgokat, s, ha sikerült kitalálnia, hogy jöhetne ki a legjobban ebbõl a dologból, azonnal fogjon is neki a megvalósításhoz. Ha kér, kap, ha ad, azt most többszörösen kapja vissza!

Vízöntő

Amikor a nyitottságról van szó, nem arról beszélünk hogy félsz tőle, csak nem látod értelmét. Úgy tekintesz a világra, mint valami nagyobbra, mint te magad, és a gondolataid gyakran elmerülnek abban, ami körülötted történik, vagy nagyobb ötletekben és elméletekben. Hajlamos vagy titokzatos légkört teremteni magad körül, és nem tehetsz úgy, mintha nem élveznéd, hogy mások csak találgatnak. Bár nagyon jól tudod, hogy megnyílhatsz és sebezhető lehetsz, de ha nincs rá valami jó okod, nem valószínű, hogy megteszed.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

Ma rengeteg energiát fektethet egy lehetõségbe, ami egy hosszútávú, az ön számára igencsak kedvezõ partnerséghez vezethet. Ehhez azonban szükséges lehet egy kooperatívabb, konstruktívabb kommunikáció kialakítására önök között, amelyhez mind az adó, mind pedig a vevõ szenzorit is finomra kell kalibrálni, hogy száz százalékig kiszûrhetõek legyenek a félreértések. Ha ennek alapjait ma sikerül átbeszélniük, akkor messzire juthatnak egymással, ha viszont nem, akkor bizony a végére nagy csalódás lehet a dologból.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: