Néhány csillagjegy egészen könnyedén veszi az életet. Mások folyton azon dolgoznak és aggódnak, hogyan feleljenek meg a külvilágnak, hogyan és mivel vívják ki mások elismerését. Ez a hat csillagjegy egészen elképesztően sokat foglalkozik a külsejével. Hogy melyek a leghiúbb csillagjegyek, a horoszkópokból kiderül. Te köztük vagy?

A Halak sok időt tölt a tükör előtt

Amikor a Halak kilép a vízből, először azt ellenőrzi, hogyan néz ki. A folyamatos önellenőrzés ugyanis az élete része. El nem hagyná a lakást ápolatlanul. Külsejének tökéletesnek kell lennie. Mindegy, hogy férfi vagy nő, hosszabb időt is eltölthet a tükör előtti készülődéssel. Aztán pedig várja, hogy besöpörhesse az elismeréseket. Ugye, csöppet sem hiú ez a csillagjegy?

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Szombati Horoszkóp 2021-05-15

A Kos smink nélkül nem lép az utcára

Ha belenézel egy Kos szemébe, azonnal láthatod benne az egészen elképesztő erőt. Sok időt és energiát fordít a külsejére, legyen nő vagy férfi, mindezt pedig leginkább azért teszi, mert jó benyomást szeretne másokban kelteni. A Kos egészen biztosan sokat pepecselget a sminkjével, amelynek persze tökéletesnek kell lennie. Smink nélkül az utcára sem lépne ki. Leginkább önmagának akar megfelelni, így amikor gyönyörűnek látja magát, akkor a legelégedettebb.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

A Bika megjelenése elragadó

Erősek és eltökéltek a Bika csillagjegyben született nők és férfiak. Különleges a kisugárzásuk, elragadó a megjelenésük. A Bika szinte megszállottként ügyel a megjelenésére, a tökéletes külsőre. Szereti ugyanis begyűjteni az elismerő pillantásokat. Nagyon szívesen szelfizik, ilyenkor viszont nem érdemes háborgatni, mert ha a fotó nem sikerül tökéletesre, biztosan megorrol rád. Ne törődj vele, ha figyelmen kívül hagy szelfizés közben, de a fotónak elsőrangúnak kell lennie.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: