A mizantróp olyan ember, aki nyíltan gyűlöli az embertársait, mivel gyakran csalódott már olyanokban, akiktől a legkevésbé számított volna rá. Felismerheted őket a szomszédjaidban, a kollégáidban vagy egy vacsoránál a szomszéd asztalon ülők között is. 

Ha erre utaló magatartást tapasztalsz valakinél, akkor tudd, hogy a csillagjegyek is nagyban befolyásolhatják az állapotot és betekintést adhatnak az okokra is.

Skorpió

Nem arról van szó, hogy a Skorpió arra vár, hogy mindenki tűnjön el a közeléből, egyszerűen csak felkészül rá, hogy ez be fog következni. Senki nem lehet ártatlan a szemében, amíg nem bizonyít neki. Tudnia kell 100%-os bizonyossággal, hogy megbízhat benned, hogy a falait leengedje előtted. Nagyon érzékenyek, így ha valaki megbántja őket, akkor bosszút forralnak ellene.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-28)

Ma egy erõteljes, mégis egyenletes tempóban haladhat dolgaival, aminek köszönhetõen ma rengeteget haladhat végcéljai elérése felé. Szokásához híven, ne féljen most is külön utakon járni, ha úgy érzi, a helyzet megköveteli, hiszen mindig is ettõl volt sokszor eredményesebb és ügyesebb, mint a többiek. A jól bejáratott út amúgy is mindig unalmasabb a járatlannál, így egy olyan, kifejezetten az izgalmakat keresõ jegy számára, mint az öné, szinte kötelezõek az innovatív megoldások keresése!

Ehhez a 2 csillagjegyhez tudunk spirituálisan kapcsolódni a leginkább a horoszkópunk szerint

Bak

Titokban nagyon tudják gyűlölni azokat, akik megkérdőjelezik a szakértelmüket. Mivel magabiztosak a munkájukban, ezért ki nem állhatják, ha valaki minden lépésüket szemmel tartja. Ők a legmegbízhatóbb és legkitartóbbak a csillagjegyek között, így nem tudják elviselni, ha valaki kételkedik bennük. Nem kíváncsiak mások véleményére és kiveri náluk a biztosítékot, ha valaki azt mondja: “Én jobban csináltam volna.” Van, hogy úgy érzik, mindenki idióta körülöttük.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-28)

A mai napon kulcsfontosságú lehet, hogy semleges maradjon minden, ön körül zajló atrocitás kapcsán, kedves Bak. Nem szabad, hogy hagyja, hogy kihozza bárki is a sodrából, mert az hosszútávon, beláthatatlan következményekkel járna, alapvetõen jól bejáratott kapcsolatrendszerére nézve. Maradjon bölcs és igyekezzen megérteni valamelyest mindkét oldal álláspontját, hogy, amennyiben kikérnék véleményét a problémás ügyben, kellõképpen pártatlan tudjon maradni.

Szűz

Egyszerűen nem tudják elviselni azokat az embereket, akik lusták és felelőtlenek. Ha valaki nem képes komoly és szervezett lenni, attól teljesen kiborulnak. Kifejezetten dühösek tudnak lenni, ha valaki nem tesz a mosogatógépbe egy piszkos tányért vagy szanaszét hagyja a dolgait. Mivel nagy tudásúak, ezért nagyon fel tudják húzni magukat az olyan embereken, akik nem képesek felérni az ő szintjükre. Ha túlcsordul a pohár, teljesen ki tudják vonni magukat a forgalomból.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-28)

Rendkívüli szenvedély munkálkodhat önben a mai napon, kedves Szûz, így ne lepõdjön meg, hogy mindent még a szokásosnál is végletesebben szemlél tekintete. Ez remek alkalom arra, hogy kiszûrje, mire is van szüksége is a projekt befejezéséhez, és melyik irány az, ami igazából felesleges a mûködéshez, s csak az idejét pazarolná vele. Döntsön és kezdje el kitaposni az ösvényt, s nem fogja elhinni, hogy határozott hozzáállásának köszönhetõen, mennyit haladhat! Mindent bele, csak így tovább!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: