Vízöntő

A Vízöntők olyanok, akik úgy akarják elfogadtatni magukat másokkal, ahogy vannak. Ennek okán képtelenek elviselni, ha valaki nem önmagát adja és valamilyen álarc mögé bújik vagy érezhetően megjátssza magát a környezete előtt. Ha nem magadat adod, akkor óvatos lesz veled, és ha próbálod őt megváltoztatni, akkor hevesen és ellenségesen fog reagálni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikák ki nem állhatják azokat, akik folyamatosan büszkélkednek és kérkednek az elért sikereikkel mások előtt. Főleg azokat, akik ezt mások kárán érik el. Fontos számukra a megfelelő önbecsülés, mindaddig, amíg ezzel nem él valaki vissza. Az ilyen emberekbe vetett bizalmuk teljesen elvész és haragot fognak táplálni irántuk. Ilyenkor általában nem szólnak egy szót sem, egyszerűen figyelmen kívül hagyják a másik létezését.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Zűrzavaros hét előtt állunk: Heti horoszkóp január 21-től

Rák

A Rákok titokban utálják azokat az embereket, akik nem hajlandóak meghallgatni őket. Ha egy Rák érzéseit figyelmen kívül hagyod, beletiporsz a lelki világába és lekicsinyled azokat a dolgokat, amiket ő értékesnek tart, akkor nagyon dühös lesz. Nem egy olyan jegyről van szó, aki könnyedén átsiklik a dolgok felett és megbocsát. Ha egyszer leírtad magad előtte, akkor a bizalmát szinte lehetetlen visszaszerezni. Fájdalmas tud lenni a gyűlölete, mert nem direkt, hanem inkább közönyös.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Rák, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: