Vízöntő

A Vízöntők olyanok, akik úgy akarják elfogadtatni magukat másokkal, ahogy vannak. Ennek okán képtelenek elviselni, ha valaki nem önmagát adja és valamilyen álarc mögé bújik vagy érezhetően megjátssza magát a környezete előtt. Ha nem magadat adod, akkor óvatos lesz veled, és ha próbálod őt megváltoztatni, akkor hevesen és ellenségesen fog reagálni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Egy beszélgetés vagy elõadás során, esetleg olvasás, tévénézés közben, olyas valamivel találkozhatott, ami megváltoztathatja egész eddigi gondolkodásmódját. Fontolja meg alaposan a dolgot, hogy tényleg szükséges-e egy ennyire drasztikus változáson átesni. Lehet, hogy csak ön kerít nagy feneket az egész dolognak. Ne döntsön túl elhamarkodottan. Változásra mindenkinek szüksége van az életében, de fejjel rohanni a falnak minden különösebb megfontolás nélkül felesleges és egyáltalán nem vall önre.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikák ki nem állhatják azokat, akik folyamatosan büszkélkednek és kérkednek az elért sikereikkel mások előtt. Főleg azokat, akik ezt mások kárán érik el. Fontos számukra a megfelelő önbecsülés, mindaddig, amíg ezzel nem él valaki vissza. Az ilyen emberekbe vetett bizalmuk teljesen elvész és haragot fognak táplálni irántuk. Ilyenkor általában nem szólnak egy szót sem, egyszerűen figyelmen kívül hagyják a másik létezését.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

A mai nap, ha lehetséges, halassza a fontosabb ügyeket máskorra és igyekezzen a könnyebbik részérõl megfogni a munkát. Mihelyt teheti, csakis pihenésben gondolkodjon a szabadidejét illetõen, szervezzen egy rögtönzött, beszélgetõs, borozgatós estét barátaival, családjával, vagy akár munkatársaival. Este, mielõtt nyugovóra térne, kérje meg egy szerettét, hogy masszírozza ki önbõl a maradék feszültséget is. Ha másnap felébred, nem fogja elhinni, milyen kipihent és felfrissült lesz!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-18 - Megehet, hogy a rózsaszín köd miatt nem veszi észre, hogy...

Rák

A Rákok titokban utálják azokat az embereket, akik nem hajlandóak meghallgatni őket. Ha egy Rák érzéseit figyelmen kívül hagyod, beletiporsz a lelki világába és lekicsinyled azokat a dolgokat, amiket ő értékesnek tart, akkor nagyon dühös lesz. Nem egy olyan jegyről van szó, aki könnyedén átsiklik a dolgok felett és megbocsát. Ha egyszer leírtad magad előtte, akkor a bizalmát szinte lehetetlen visszaszerezni. Fájdalmas tud lenni a gyűlölete, mert nem direkt, hanem inkább közönyös.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma egy váratlan találkozásra, vagy egyéb interakcióra kerülhet sor, amelynek során az életébe lépõ új, vagy régmúlt ismerõssel, hamar egymásra találnak. Ez a valaki ráadásul megerõsítheti önt abban, amit korábban is gondolt egy ügyrõl, esetleg, hasznos tanácsaival segítheti haladását a késõbbiekben. Ha teheti tehát, mindenképpen szánjon a vele való párbeszédre minél több idõt, hogy jól kiforrja magát a beszélgetés, s így képbe kerülhessen a mielõbbi folytatás is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: