A csillagjegyek tulajdonságairól, jellemzőiről, lehetőségeiről, kapcsolatairól számos cikket, elemzést olvashattál. Most olyan meglepő információkat osztunk meg róluk, amelyeket talán korábban még sosem hallottál. Izgalmas, vicces és nagyon érdekes. Íme tehát a csillagjegyek legmeghökkentőbb tulajdonságai. És rád vajon melyik igaz?

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos gyakran visel sebhelyet a homlokán. Nem véletlenül, hiszen sokszor szó szerint fejjel megy a falnak. Vagy bármi egyéb másnak, így a szekrénynek, az asztalsarkának, az ajtónak. A homlokán pedig Harry Potter-módjára aztán ott éktelenkedik egy fájdalmas púp vagy sebhely. Folyton járnak a gondolatai, nem arra figyel, amit éppen tesz, ezért fordulhatnak elő vele ezek az apróbb balesetek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hogyan élik túl a szerelmi bánatot az egyes csillagjegyek?

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika gyűlöli a reggeleket. Az órát beállítja reggel 7-re, amelyik aztán csörög is, majd lenyomva a gombot még sokszor 5 perces szundit engedélyez magának. Erre a vénuszi csillagjegyre persze érvényes a mondás, mely szerint az alvás megszépít. Csak aztán, amikor ráébredt, hogy csúnyán el fog késni, begyűjti azokat a ráncokat, amiket az elalvással kisimított. De mégis mit tehetne, amikor az érzékien finom szaténágyneműből lehetetlen reggelente kipattanni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek kedvenc színe a sárga. El kell ismerni, bámulatosan áll neki, ahogyan a zöld árnyalatokkal bátran kísérletezhet. Ezektől a vidám színektől nem véletlen, hogy neki is mindig jó a kedve. Imádja az otthonát is rendezgetni, csinosítani, ami természetesen épp oly színes, mint ő maga.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák imádja a régi holmikat. Szívesen guberál és válogat bolhapiacokon, antikváriumokban, ahol számtalan elképesztő kincsre bukkanhat. A vintage stílusnaknem tud ellenállni. Érzékeny lélekként a szépség, a harmónia különösen fontos a számára. Jó érzékkel rendelkezik, hogy otthonát igazán elegánssá varázsolja még a másoknak értéktelen holmikból is. Imádja a romantikus ruhákat, ha tehetné, ismét divatba hozná a századeleji formákat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: