Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán nagyon szereti, amikor csak rá irányul a figyelem, így amikor elfordul róla a reflektorfény, nagyon nehezen teszi túl magát rajta. Párkapcsolatában is pontosan attól fél a leginkább, hogy párja egyszerűen átnéz rajta.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz valójában a legapróbb dolog miatt is képes rettegni. Ez éppúgy lehet a párkapcsolati problémák első jelzése, ahogyan az is, hogy szerelme nem a megfelelő árnyalatú cipővel lepi meg őt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Szûz, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg nem viseli könnyen a szívfájdalmat. A legnagyobb félelme nem véletlenül az, hogy elhagyja őt a párja valaki kedvéért, aki szebb, okosabb, gazdagabb nála, ő pedig magányosan egyedül marad a nagyvilágban.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Ma találkozhat valakivel, kedves Mérleg, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió gyűlöli a hazugságot, nem véletlenül retteg attól a leginkább a párkapcsolatában, hogy a szerelme becsapja, őt. Mivel akadnak titkai, azt sem szeretné, ha ezek napvilágra kerülnének.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Kedves Skorpió, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: