Oroszlán – az időzítésen múlik minden

Ha van az életnek ritmusa, te azt bámulatosan érzed. Tudod, hol kell épp megjelenned, mikor érkezz meg, hogy a legjobb dolgok történhessenek veled.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Ne adja fel, kedves Oroszlán, ha valami nagyobb problémával kerül szembe ma! Igyekezzen többféle perspektívából is szemlélni a dolgot, s addig-addig próbálkozni a megoldásával, amíg meg nem leli azt. Ha sikerre jár (s miért ne tenné), akkor kitüntetésre, s erkölcsi, talán anyagi elismerésre is, így biztosan megéri majd a fáradozást!

Szűz – a lehetőségek érzékelése

Képes vagy kitalálni, magadtól rájönni a legfontosabb információkra már azelőtt, hogy azok napvilágra kerülnének.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai nap, meglehetõsen korán kezdõdhet az ön számára, kedves Szûz, s minden bizonnyal nem is lesz túl egyszerû, azonban, ha sikerül letudnia ma aktuális feladatainak az oroszlán részét, akkor bizony nem kis elismerésre számíthat majd. Arra azért mindenképpen ügyeljen, hogy nehogy túlhajszolja magát, mert annak most könnyen az egészsége láthatja kárát!

Mérleg – jobban ismer másokat, mint saját magát

Olvasol mások gondolataiban, így képes vagy megérteni a többiek motivációját, előbb tudod, mint saját maguk, hogy mit fognak lépni. Magadat már nem ismered, nem érted ilyen jól. Sőt, a saját eredményedet éppen ezért nem veszed észre.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai nap, számos alkalma nyílhat arra, kedves Mérleg, hogy építse, fejlessze szakmai, üzleti kapcsolatait, amelyeket, ha rendre sikerül is kihasználnia, még akár egy komolyabb elõrelépés, vagy nagy üzlet is nyélbe ütõdhet ma! Ehhez legyen nagy nyitott és közvetlen, s próbálja meg minél több részletbe a beavatni partnereit, az sokat segíthet!

Skorpió – átlát a felszínen

A beszéd, a szavak neked nem elegendőek, a fizikai megnyilvánulás, a testbeszéd sokkal fontosabb. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Meglehet, kedves Skorpió, hogy ma egy igen fontos döntést kell majd meghoznia, így semmiképpen se kapkodjon, vagy hagyja mások által befolyásolni magát, hanem gondolja át alaposan az összes lehetséges következményt és végkimenetelt, s csakis ezt követõen határozza el magát! Amennyiben lehetséges, az estét mindenképpen töltse a barátaival!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: