Nyilas – megsejti a sikert

Természetes optimizmusoddal könnyedén észreveszed a lehetőségeket, mert pontosan tudod, hol keresd azokat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Nyilas! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

Bak – érzi, mit és mikor kell tenni

Mindennek megvan a maga ideje és üteme, és erre te kiválóan ráérzel. A megfelelő időben hozod meg a legradikálisabb változtatásokat az életedben, ezért nem véletlenül haladsz folyamatosan a siker útján.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

Vízöntő – gondolatolvasás

Pontosan tudod, mire van szüksége a többieknek még azelőtt, hogy megszólalnának. Te valóban képes vagy olvasni a gondolatokban.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Vízöntõ! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

Halak – egyben látja a dolgokat

Soha nem veszel el a részletekben, mert az is pontosan tudod, melyik apróságon lehet nagyon bukni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsõként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Halak!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: