Oroszlán: személyes varázs és jókedv

Kétségtelenül ő az osztály bohóca, a partik nélkülözhetetlen alakja… Hiába, az Oroszlán arra született, hogy jókedvre derítse környezetét: művészies, karizmatikus, élettel teli, a humora pedig egyedi. Bármerre is jár, körülötte mindig bulihangulat uralkodik. Egyszerűen jó a környezetében lenni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-11)

Meglehet, hogy ma összetûzésbe keveredik valakivel, aki bizony nem igen válogatja meg a szavait, sõt, esetleg kifejezetten tiszteletlenül viselkedik önnel. Ha így is alakulna, ön ne süllyedjen le erre a szintre, hanem annál inkább emelkedjen felül rajta. Ezzel nem csak erkölcsi gyõzelmet arathat, de sokkal jobban bosszanthatja is ellenlábasát, aki talán pont arra pályázik, hogy kiborítsa önt.

Szűz: higgadt és mindenkor figyel a részletekre

Legyen szó a legbonyolultabb munkáról, a Szűz számára a világ legegyszerűbb feladatáról van szó. Ő az, aki minden körülmények között képes megőrizni a hidegvérét, nyugodt, fegyelmezett típus. Föld jegyről lévén szó, a precizitás számára kulcskérdés: vagy jól végzi el dolgát, vagy sehogy. A részletekre bámulatos módon figyel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-11)

A mai nap kifejezetten kellemesen telhet, kedves Szûz, ami nem is annyira a körülményeknek, hanem inkább a jó társaságnak lesz köszönhetõ. Ennek jegyében, tegye egy kicsit félre a kritikus jelelmét, s vegye elõ a jókedvét, élvezve ezt a gyönyörû napot!

Hétfői Horoszkóp - Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne.

Mérleg: ellenállhatatlan báj és diplomáciai érzék

A Mérleg csillagjegy szülötte Afrodité gyermeke, aki, hasonlóan a Bikához, egyszerűen elbűvölő. Kíváncsi, jó társalgó, s mielőtt döntene, minden oldalról kész górcső alá venni a dolgot. Tapintatos, kiegyensúlyozott, nem mellesleg rendkívül vonzó, ezért légy felkészülve, jóval előbb a bűvkörébe kerülsz, mint sejtenéd.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-11)

Amennyiben lehetséges, a mai nap folyamán, igyekezzen minél többször és minél változatosabb formában bevonni életébe a vizet, legyen szó sportolásról, fogyasztásról, vagy éppen csak egy kis lubickolásról, rendkívüli regeneráción mehet általa keresztül, s minden bizonnyal megnyugszik majd teste és lelke!

Skorpió: egyedi vonzerő és spiritualitás

Az elképesztő vonzerő és az izzó aura mellett a Skorpió számos erősséget tud felvonultatni. Uralkodó bolygója, a Plútó képessé teszi őt arra, hogy akár egyetlen pillantásával a frászt hozza bárkire. Egyszersmind lenyűgöző az a képessége is, hogy szemvillanás alatt képes bárkin átlátni, mintha csak röntgenszemei lennének.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-11)

A mai nap szóljon kifejezetten az élményekrõl, kedves Skorpió, legyen szó utazásról, kirándulásról, sportolásról, vagy éppen csak egy nagy sétáról valahova, ahol még sosem járt azelõtt. Válassza mindehhez kedvenc partnerét, s élvezze a jó társaságot és a felfedezés örömét! Kellemes idõtöltést!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: