Oroszlán: személyes varázs és jókedv

Kétségtelenül ő az osztály bohóca, a partik nélkülözhetetlen alakja… Hiába, az Oroszlán arra született, hogy jókedvre derítse környezetét: művészies, karizmatikus, élettel teli, a humora pedig egyedi. Bármerre is jár, körülötte mindig bulihangulat uralkodik. Egyszerűen jó a környezetében lenni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz: higgadt és mindenkor figyel a részletekre

Legyen szó a legbonyolultabb munkáról, a Szűz számára a világ legegyszerűbb feladatáról van szó. Ő az, aki minden körülmények között képes megőrizni a hidegvérét, nyugodt, fegyelmezett típus. Föld jegyről lévén szó, a precizitás számára kulcskérdés: vagy jól végzi el dolgát, vagy sehogy. A részletekre bámulatos módon figyel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Egymásnak teremtették őket: Elválaszthatatlan csillagjegypárosok...

Mérleg: ellenállhatatlan báj és diplomáciai érzék

A Mérleg csillagjegy szülötte Afrodité gyermeke, aki, hasonlóan a Bikához, egyszerűen elbűvölő. Kíváncsi, jó társalgó, s mielőtt döntene, minden oldalról kész górcső alá venni a dolgot. Tapintatos, kiegyensúlyozott, nem mellesleg rendkívül vonzó, ezért légy felkészülve, jóval előbb a bűvkörébe kerülsz, mint sejtenéd.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió: egyedi vonzerő és spiritualitás

Az elképesztő vonzerő és az izzó aura mellett a Skorpió számos erősséget tud felvonultatni. Uralkodó bolygója, a Plútó képessé teszi őt arra, hogy akár egyetlen pillantásával a frászt hozza bárkire. Egyszersmind lenyűgöző az a képessége is, hogy szemvillanás alatt képes bárkin átlátni, mintha csak röntgenszemei lennének.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: