Nyilas: életfelfogás és ragályos optimizmus

A Nyilas optimizmusa mindenkit pillanatok alatt megfertőz. Hasonlóan testvérjegyéhez, az Oroszlánhoz, ő is igazán vibráló személyiség, akiből árad az életerő. Gyakorlatias és intelligens, a csillagjegyek bölcsénekszámít. Imádja a kalandokat, a kihívást, ezért gondolj rá, amikor kalandtúrára vállalkozol, vagy kipróbálnád az ejtőernyőzést.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Bak: sikeresség és életbölcsesség

Hasonlóan a Koshoz, a Bak szeme előtt is mindenkor a siker lebeg, előbbi lobbanékony természetét kivéve. Bölcs és eltökélt, ambíciója semmihez sem hasonlítható. Döntéseit a befektetés mozgatja, napirendje szigorú, mintha egész életében a saját személyi edzője lenne. Nála valójában szó sem lehet szabadnapról. Hihetetlenül céltudatos és becsvágyó.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Bak. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-06 - Ma különösen simulékony hangulatában lehet....

Vízöntő: emberiesség és egyedi gondolkodásmód

A Vízöntő teljesen más szinten áll mind mentálisan, mind intellektuálisan, mint a többi csillagjegy. Emberiessége és a globális problémákhoz való hozzáállása példa nélküli. Ha azt mondjuk, eredeti, az valójában szerény kifejezés. Különleges, szokatlan gondolkodásmódja kiváló beszélgetőpartnerré teszi őt, s bármit is mond, az mindig titokzatos és nagyon érdekes.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Kedves Vízöntõ, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Halak: bámulatos képzelőerő és fantázia

A Halak a csillagjegyek valódi művésze. Olyan, mintha álomvilágban élne, ugyanakkor látnoki képességű is. Sokkal okosabb, mint amilyennek látszik. Ne tévesszen meg senkit furcsa, zavarodott természete, ilyenkor csupán a mások általa nem látható, természetfeletti világba látogat el.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Halak. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: