A Nyilas varázsszava

A Nyilas szinte folyamatosan úton van, ha nem is fizikailag, fejben biztosan. Gondolatban már a következő utazását szervezi, amibe ugyanakkor te is bármikor “beleszólhatsz”„Mit szólnál, ha a hétvégén elutaznánk…?”. Örömmel csomagol szinte azonnal függetlenül, hogy éppen milyen utazási terveket szőtt magában.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Bak varázsszava

A Bak nagyon alapos csillagjegy. Gyakorlatias, szinte nem is létezik olyan kétkezi feladat, amivel ne boldogulna. Annak ellenére, hogy nem igen látod örömében ujjongani, az olyan dicséretektől még ő is elolvad, hogy „ezt nálad senki sem tudta volna jobban megcsinálni”. Mondd el neki minél többet, és biztosan a szívébe zár téged.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezeknek a csillagjegyeknek óriási változást hoz a Valentin-nap

A Vízöntő varázsszava

A Vízöntő valódi egyéniség, aki szereti a szokatlan dolgokat, az átlagostól eltérőt. Az ő szívéhez a megszokottól kicsit más célok vezetnek. Bámulatos a problémamegoldó képessége, mindenkor megtalálja a megoldást, csak kicsit másként, mint a többiek. Tedd fel neki a kérdést: „Szerinted hogyan csinálhatnám másként?”, és örömmel segít neked.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Halak varázsszava

A Halak érzékeny, empatikus és nagyon érzéki típus. Hihetetlenül boldog pillanatokat okozol neki, amikor egyedinek, különlegesnek érezheti magát. Csak mondd el neki: “Veled sokkal jobban érzem magamat.”, és ő mindent megtesz, hogy valóban boldognak láthasson téged.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: