Mindannyian máshogyan éljük a mindennapjainkat – és ez igaz a szerelemre is. Hiszen van, aki a biztonságra utazik, van, aki a lelki társát keresi, és van, aki kész kockázatokat vállalni azért, hogy megkaphassa az igazi szerelmet. Az alábbi három csillagjegy a leginkább bevállalós mind közül.

Kos

Egy Kossal biztosan soha nem unatkozunk – kalandvágyó természete teljesen magával ragad minket is, és biztosan mindig képes lesz meglepni bennünket. Ahogyan az életük többi részében is, úgy a szerelmi életükben is spontának, bátrak, és szeretnek új dolgokat kipróbálni. Ez sajnos azt is jelenti, hogy hamar váltanak a kapcsolatok között: könnyedén elragadja őket a lelkesedés, és újabb és újabb szerelembe vetik magukat. Persze őket sem nehéz megtartani, csak meg kell mutatnunk, hogy hasonlóan kalandvágyóak vagyunk mi is, és nem fognak unatkozni mellettünk.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai egy remek napnak ígérkezik az ön számára, kedves Kos, amikor is ékesen megjelenõ nagylelkûsége által méltán vívhatja ki környezete megbecsülését és tiszteletét. Érdemes most élnie tehát minden olyan alkalommal, amikor is, most különösebb megterhelés nélkül, mások segítségére lehet. Ilyen esetekben nem csak az aktuális jótettétõl érzi majd magát különösen elégedettnek, hanem attól is, hogy most sok, fontos embert is lekötelezhet segítõkészségével!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: