Kevesen tudnak nekik ellenállni! Vajon köztük vagy te is?

SKORPIÓ

A Skorpió mindig azzal van elfoglalva, hogy megfelel-e az elvárásoknak. A súlyos megfelelési kényszer mögött a legtöbbször valamilyen családi galiba áll, amit ezen jegy szülötte nem képes feldolgozni. Megrögzött vásárlásmániás, aki mindig a legdivatosabb, legújabb és legdrágább ruhákat, kiegészítőket vásárolja meg azért, hogy elkápráztassa környezetét. Ahova megy, ott feltűnést kelt, minden tekintet rá szegeződik, a férfiak/nők pedig egyszerűen elolvadnak tőle. Megjelenése magabiztos, üdítő és pozitív, de sajnos ez nem minden, hiszen számos irigy és féltékeny ember próbál neki keresztbe tenni, amit ha nem tud a helyén kezelni, akkor sajnos a magabiztosság könnyen átfordul depresszióba.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Néha a boldogság bizony visszafelé mûködik az életben, kedves Skorpió! Nem kizárt, hogy ön azért hajtja a mókuskereket, nem kis energiákkal, hogy egyszer, a kemény, kitartó munkája által, kivívja a teljes anyagi függetlenséget és fõleg, a szabadságot, amire mindig is áhítozott, s ez által elérje a tökéletes boldogság állapotát! Fontos azonban, hogy elõször inkább legyen boldog attól, hogy az, aki, s hogy ha más nem, csak azért, hogy gyönyörûen süt a nap, mert csakis ez lendítheti néha elõre, hogy elérje céljait, s kiteljesedjen boldogsága!

MÉRLEG

Mindig törekszik a tökéletesre, legyen szó kapcsolatról, munkáról, vagy éppen külső megjelenésről. Imádja a szép, igényes és divatos dolgokat, ám inkább a 'basic' darabokkal hódít. Egyszerűen minden jól áll rajta, hiszen olyan nőiességet és magabiztosságot sugall, hogy, ahova belép, ott megfagy a levegő és megáll az idő. Szereti a luxust, intellektuális és kifinomult. Ha valakinek elsőre nem is szimptaikus, egy kis beszélgetés után biztosan megváltozik majd a véleménye. Kapcsolatai általában egy életre szólnak, azonban kevesen tűrik el túlzott magabiztosságát és tudatosságát. Udvarias, távolságtartó, ugyanakkor bárkinek könnyen a bizalmába férkőzik. Elérhetetlen nő, akit szinte mindenhol megbámulnak, ám a többségnek csak ennyi jut.

IKREK

A jegy szülötte első blikkre egy nagyon visszafogott, kedves, jó modorú személynek tűnik, aki már-már ezzel a kislányos bájjal hódítja meg "áldozatait". Imád a középpontban lenni, remek a humora és nagyon pozitív a kisugárzása. Nyitott a környezetére, szeret jókat beszélgetni és talán ebben rejlik az ereje, hiszen, ahogy megszólal egyszerűen mindenkit levesz a lábáról. Nem érzelgős, megvan a saját szabasága és ez a függetlenség a másik vonzereje, hiszen nem lóg állandóan a másik nyakában, nem akarja ráerőltetni magát a kiszemeltjére. Intellektusa is elképesztő, így a leggyakrabban értelmiségi körökben érzi jól magát, ahol szívesen keresgél, ha egy kis kalandra vágyik. A flört a lételeme, amit nem szabad "elvenni" tőle, mert akkor értéktelennek érezheti magát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Kedves Ikrek, ha úgy tervezte, hogy a közeljövõben elutazni készülne, akkor ne felejtsen el elõre tervezni és listát készíteni arról, hogy milyen teendõi is lehetnek az indulás elõtt, illetve miket kell még beszereznie. Készüljön fel mindenre, nehogy váratlan meglepetések érjék. Ellenkezõ esetben, ha az utolsó pillanatra hagy mindent, könnyen eluralkodhat önön a pánik és olyan dolgokat felejthet el, melyek a késõbbiekben nagyon fontosak is lehetnek majd. Maradjon tehát nyugodt, koncentrált és kövesse terveit, elvégzendõ tevékenységeit, pontról-pontra.