Nyilas – Kedvesség

Nyilas csillagjegyűként Te vagy a kedvesség mintaképe. Aki egy igazán melegszívű és önzetlen párra vágyik, annak érdemes veled megismerkednie. Szerelmes és romantikus lélek vagy, mindig szeretettel közelítesz a másik felé. Vannak, akik ezt félreértik, de velük nem szabad foglalkozni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Ma rendkívül ambiciózus és törekvõ lehet, kedves Nyilas, aminek hamar meg is látszanak majd az eredményei, arra azonban vigyázzon, nehogy túlságosan elbízva magát, egy nagy hibát kövessen el. Bármilyen nagy teljesítményt is tegyen le az asztalra, maradjon szerény és visszafogott. Aki lát, úgyis észreveszi majd, hogy önre bizony nem csak lehet, de érdemes is alapozni!

Hűséges és ragaszkodó típus vagy, ezért jól jár veled, aki téged választ társként. Közvetlenséggel és őszinteséggel hamar megnyered az embereket.

Barátaid igazán szeretnek veled lenni, hiszen minden egyes perc felüdülés, amit veled tölthetnek.

Bak – Csendesség

csendes, higgadt emberek igenis szexik, amelyre remek példa a Bak csillagjegy. Ha Te is ebben a jegyben születtél, akkor valószínűleg ezekkel a tulajdonságaiddal fogod meghódítani párodat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Ma mindenképpen igyekezzen minél több idõt tölteni azok társaságában, akiket szeret! Mivel a mai nap különösen kedvez az emberi kapcsolatoknak, rendkívül jó hangulatban telhetnek az együtt töltött percek, miközben biztosan sokat javulhat, mélyülhet az önök közötti kapcsolat. Élvezze ezt a szép napot, kedves Bak!

Szilárd hited és elveid vannak, soha nem hagyod magad befolyásolni. Bölcs gondolataid vannak, feleslegesen nem szeretsz fecsegni, érzelmeidet is inkább megtartod magadnak és kiválasztottadnak.

Nem könnyen nyílsz meg, igazi kihívás vagy annak, aki meg akar hódítani. Igazán kitartó vagy, ha rábukkansz egy olyan emberre, aki felkelti a figyelmedet, nem adod fel addig, míg meg nem szerzed.

A horoszkóp szerint ebből veheted észre, ha párod boldogtalan melletted

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: