Az életben, barátságokban, kapcsolatokban az emberek jönnek és mennek. Biztosan van olyan, hogy valaki távozik az életedből, és ismered távozásának okát, olyan is előfordul, hogy nem teljesen érted. De! És ez sokkal fontosabb, vannak olyanok akik maradnak. Hogy miért maradnak? Hát miattad. 

Kos 

A Kos vezetőnek született. Ő sosem fog követni, egyszerűen vezet, hegyen-völgyön át. Habár megvan a hajlama arra, hogy időnként félbehagyják a dolgokat, mégis lelkesedésük, és a célorientáltság jó baráttá teszi őket. A Kosbl áradó optimizmus, és lendület rendkívül vonzó hatással bír az emberekre. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Könnyen megtapasztalhatja ma, hogy bizony, önnek is vannak fizikai korlátai, kedves Kos. Mivel kár és nem is túl bölcs szembemenni a természettel, felejtse is el a túlzó teljesítményt, inkább törekedjen egyfajta harmóniára, lüktetésre a teendõ között, akkor sokkal messzebbre is juthat!

Ezzel a tulajdonságoddal hódíthatsz a csillagjegyed szerint

Bika 

Annak ellenére, hogy a Bika jegyű ember ismert makacsságáról, valójában elbűvölő, és szeretnivaló. Leveszik a lábukról az embereket különleges kisugárzásuk miatt. Ragaszkodnak a klasszikus dolgokhoz, stílushoz, de mindig feldobják valami egészen különlegessel, szokatlannal. Az sem mellékes, hogy a Bika hihetetlenül hűséges, kitartó barát. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Bika. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

Ikrek 

Bár az Ikrek intenzív természete megnehezíti, hogy lépést tartsunk vele a mindennapokban, ez az, ami izgalmas emberré teszi őket. Az Ikrek jegy szülöttei rendkívül izgalmasak, okosak, mindig képesek elkápráztatni. Az Ikrek társaságában biztosan nem fogunk unatkozni, esélyt sem hagy arra, hogy a hangulat alábbhagyjon. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Kedves Ikrek, ma romantikus kedvében van, így nagyon jól esne önnek, ha párja elcsábítaná. Vigyázzon, valószínûleg nem gondolatolvasó, így nem biztos, hogy egybõl rájön leghõbb kívánságára. Adjon neki bátorító és egyértelmû jelzéseket, esetleg nem árthat egy kis gyertyafény, vagy egy illatos, habos fürdõ és már csak várnia kell, hogy kedvese is romantikus hangulatba jöjjön.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: