Az életben, barátságokban, kapcsolatokban az emberek jönnek és mennek. Biztosan van olyan, hogy valaki távozik az életedből, és ismered távozásának okát, olyan is előfordul, hogy nem teljesen érted. De! És ez sokkal fontosabb, vannak olyanok akik maradnak. Hogy miért maradnak? Hát miattad. 

Kos 

A Kos vezetőnek született. Ő sosem fog követni, egyszerűen vezet, hegyen-völgyön át. Habár megvan a hajlama arra, hogy időnként félbehagyják a dolgokat, mégis lelkesedésük, és a célorientáltság jó baráttá teszi őket. A Kosbl áradó optimizmus, és lendület rendkívül vonzó hatással bír az emberekre. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

Ez az 5 csillagjegy igazi katasztrófának éli meg, ha nem él párkapcsolatban - Te közéjük tartozol?

Bika 

Annak ellenére, hogy a Bika jegyű ember ismert makacsságáról, valójában elbűvölő, és szeretnivaló. Leveszik a lábukról az embereket különleges kisugárzásuk miatt. Ragaszkodnak a klasszikus dolgokhoz, stílushoz, de mindig feldobják valami egészen különlegessel, szokatlannal. Az sem mellékes, hogy a Bika hihetetlenül hűséges, kitartó barát. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsõként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Bika!

Ikrek 

Bár az Ikrek intenzív természete megnehezíti, hogy lépést tartsunk vele a mindennapokban, ez az, ami izgalmas emberré teszi őket. Az Ikrek jegy szülöttei rendkívül izgalmasak, okosak, mindig képesek elkápráztatni. Az Ikrek társaságában biztosan nem fogunk unatkozni, esélyt sem hagy arra, hogy a hangulat alábbhagyjon. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Ikrek! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: