Mérleg 

Akárcsak az Oroszlán, a Mérleg is gyakran keresi önmagát, tökéletességre törekszik. A Mérleg azonban nem rendelkezik olyan mértékű önbizalommal, amely az Oroszlánnal együtt született. A Mérleg számára nagyon fontos az egyensúly, a béke, a harmónia. Épp ezért igyekszik mindig békítő szerepben fellépni. Gyakran a társaság középpontja, akkor érzi jól magát, ha körülveszik a barátai.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Mérleg, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Skorpió

A Mérleggel ellentétben a Skorpió magányosabb típus, szeret egyedül barangolni, gondolkozni. Mégis elnyerik az emberek szeretetét, hiszen nagyon hűséges és szenvedélyes barátok. Mindent, amit szeretnek, amit érdekesnek tartanak, hatalmas lelkesedéssel fogadnak. Ide tartoznak a barátaik is, akik képesek elviselni hangulatingadozásaikat, biztosan nem bánják meg.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Skorpió, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Nyilas 

A Nyilas időnként érzéketlennek, antiszociálisnak tűnhet, ami arra az elhatározásra juttathatja az embereket, hogy jobb lelépni. Mégis mi az oka annak, hogy ilyenkor mégis maradnak? A Nyilas személyisége! Mert amikor ez a rideg időszak a végéhez ér, nincs a Nyilasnál kalandvágyóbb, izgalmasabb barát a világon. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Nyilas, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: