A horoszkóp szerint nyáron szerelemre találhatnak a csillagjegyek. Akár párkapcsolatban élsz, akár még keresed a szerelmet, a nyár különleges lehetőséget tartogat. Melyik hónap lesz a legszerelmesebb? A horoszkópból kiderül.

A Kos (március 21. – április 20.)

Kos jegyűként már júliusban is szívesen flörtölgetsz, és igazán élvezed a napsütést, a nyarat. A szerelem mégis inkább majd augusztusban vár rád, amikor a szerelem bolygója, a Vénusz különleges energiákat sugároz a csillagjegyedre. Járj nyitott szemmel, mert különleges lehetőségek nyílnak előtted.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ez a mai egy igazán jó napnak ígérkezik e temperamentumos jegy számára. Élvezzen ki minden percet, amit mások társaságában tölthet, ahol ma, feltehetõleg minden esetben jól fog szórakozni. Mindemellett viszont, pont eme önfeledt stílusa miatt, mára nem érdemes olyan feladatok elvégzését beterveznie, melyek önfegyelmet és reális gondolkodást igényelnek, sõt, ha teheti, inkább ne is dolgozzon, csak szórakozzon és pihenjen egész nap, ugyanis, ha munkával tölti a napot, akkor nagyban veszíthet remek hangulatából, vidám lendületébõl. Kár lenne érte!

A Bika (április 21. – május 20.)

Bika jegyűként, úgy tűnik, végre ismét egyre lelkesebbnek tűnsz. A rugalmasságra, a nyitottságra mindenképpen szükséged lesz, amikor augusztusban a Plútó energiáinak hatására váratlan és nagyon különleges találkozásban lesz részed. Nem érdemes elszalasztani a talán később vissza nem térő alkalmat.  

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ma alkalmazzon egy kifejezetten kalandos megközelítést, fõként, ha szerelemrõl, romantikázásról van szó! Ne legyen akkor se rosszkedvû, ha úgy érzi, nem abba az irányba haladnak a dolgok, amerre kellene. Minden csakis önön múlik, azaz, hogy mennyire képes változtatni az eddigi, egyes helyzetekhez, emberekhez való hozzáállásán. Lehet, hogy valaki olyas valakitõl várt el eddig bizonyos dolgokat, aki azokra soha nem volt képes, miközben egy másvalakit meg észre sem vett, aki mindezt tárcán kínálja önnek! Hát, nyissa tágra ma szemét, kedves Bika, s kezdjen el látni.

Az Ikrek (május 21. – június 21.)

Ikrek jegyűként már most, júliusban is bármit elérhetsz. Gondoltad volna, hogy augusztusban még nagyobb szerencse várhat rád? A Vénusz téged is hozzásegít az igazán izgalmas és szívet melengető nyári szerelemhez. A kérdés csupán annyi: készen állsz?

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

A mai nap során az Ikreket olyan szerelem és szenvedély kaphatja el, melyet már régóta nem tapasztaltak. Legyen azonban nagyon óvatos, bármennyire is kecsegtetõnek ígérkezik egy váratlan csábítás, nehogy annyira elhomályosítsa gondolatait a vágy, hogy végül aztán csak csalódás és szenvedés legyen a vége. Most különösen szerencsés, ha tartós párkapcsolatban él, hiszen, ez esetben párjával ma elképesztõ magasságokat járhatnak be!

A Rák (június 22. – július 22.)

Rák jegyűként a nyár felébreszti a flörtölési kedvedet. Júliusban minden lehetőséget megkapsz, hogy ragyogj, és aztán fürdőzz a szerelem érzésében. A Jupiter kedvező fényszöge most különösen erősen támogat és segít téged. Ezen a nyáron az álmaid is megvalósulhatnak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

A mai nap feszített mivoltából fakadóan hirtelen döntések meghozatalára kényszerülhet. Könnyen találhatja magát ez által a furábbnál is furább helyzetekben, különösen, ha szerelemrõl van szó. De hát, végül is az élet pont ettõl izgalmas, s mi sem adhatná meg jobban az igazi nyári hangulatot, mintsem egy röpke, mégis annál szenvedélyesebb egynyári kaland, vagy akár egy szerelmes, mámorító éjszaka kedvesünkkel! Most bármelyikre is pályázzon, egész biztosan sikerrel jár!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: