A horoszkóp szerint nyáron szerelemre találhatnak a csillagjegyek. Akár párkapcsolatban élsz, akár még keresed a szerelmet, a nyár különleges lehetőséget tartogat. Melyik hónap lesz a legszerelmesebb? A horoszkópból kiderül.

A Kos (március 21. – április 20.)

Kos jegyűként már júliusban is szívesen flörtölgetsz, és igazán élvezed a napsütést, a nyarat. A szerelem mégis inkább majd augusztusban vár rád, amikor a szerelem bolygója, a Vénusz különleges energiákat sugároz a csillagjegyedre. Járj nyitott szemmel, mert különleges lehetőségek nyílnak előtted.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

A Bika (április 21. – május 20.)

Bika jegyűként, úgy tűnik, végre ismét egyre lelkesebbnek tűnsz. A rugalmasságra, a nyitottságra mindenképpen szükséged lesz, amikor augusztusban a Plútó energiáinak hatására váratlan és nagyon különleges találkozásban lesz részed. Nem érdemes elszalasztani a talán később vissza nem térő alkalmat.  

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsõként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Bika!

Az Ikrek (május 21. – június 21.)

Ikrek jegyűként már most, júliusban is bármit elérhetsz. Gondoltad volna, hogy augusztusban még nagyobb szerencse várhat rád? A Vénusz téged is hozzásegít az igazán izgalmas és szívet melengető nyári szerelemhez. A kérdés csupán annyi: készen állsz?

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Ikrek! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

A Rák (június 22. – július 22.)

Rák jegyűként a nyár felébreszti a flörtölési kedvedet. Júliusban minden lehetőséget megkapsz, hogy ragyogj, és aztán fürdőzz a szerelem érzésében. A Jupiter kedvező fényszöge most különösen erősen támogat és segít téged. Ezen a nyáron az álmaid is megvalósulhatnak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Rák! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: