Kos – Nem félsz megtenni az első lépést

Kos csillagjegyűként azon szerencsések közé tartozol, akiknek viszonylag nagy az önbizalmuk. Szerencsére ezt nem szabad rossz értelemben venni, ez nem jelenti azt, hogy nagyképű lennél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma fáradtnak, kimerültnek érezheti magát, kedves Kos. Bár biztosan nem beteg, mégis a mindennapi stressz hatására kimerültek tartalékai. Vegye ki a napot, pihenjen egy kicsit, törõdjön ma önmagával. Készítsen magának egy relaxáló, meleg fürdõt, majd egy jó könyvvel, vagy filmmel koronázza meg napját.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Igazán lelkes és szenvedélyes típus vagy, aki mindig megszerzi azt, ami kell neki. Amiben nagyon jó vagy: másoktól eltérően soha nem félsz megtenni az első lépést.

Ez a 3 csillagjegy, akik mindig feláldozzák az életüket másokért

Jól tudod, hogy egyszer élünk – ez az alapelved. Míg mások ezt képtelenek megérteni, te képes vagy arra, hogy a jelennek élj.

Igazán romantikus lélek vagy, hamar leveszed a másik embert a lábáról.

Bika – Az érintésben rejlik a varázserőd

Ha Bika a csillagjegyed, akkor gyakorlatias személyiség jellemez. Rendkívül türelmes vagy másokkal szemben és minden egyes tettedért vállalod a következményeket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Érdekes, izgalmas álmai kreativitását felélénkítve ösztönzik önt, kedves Bika, egy kis változtatásra a mindennapokban. A mai nap tökéletes arra, hogy kipróbáljon valami újat akár mûvészeti, akár valamilyen kulturális ágazatban. A romantika és az intimitás is nagy szerephez jut ma az életében. Párja lehetséges visszafogottsága, bár gátolhatja érzelmei kifejezésében, de ez ne szegje kedvét, kedves közeledéssel kellemes perceket tölthetnek ma el együtt.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bár a szavakkal viszonylag nehezen bánsz, nem megy könnyen, hogy verbálisan kifejezd az érzéseidet, ezért szavak helyett inkább az érintés által kommunikálsz. Ha szeretsz valakit, örülsz, ha az illetőt a közeledben tudhatod.

A csillagjegyek két nagy csoportja: A 6 gyengéd, családcentrikus nő és 6 nő, akik mindig megcsalják a párjukat!

Vágysz arra, hogy megöleld a szeretteidet, a barátaidat is gyakran megérinted beszélgetés közben. Ez a szeretetnyelved és nagyon jó vagy ebben!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: