Kos – Nem félsz megtenni az első lépést

Kos csillagjegyűként azon szerencsések közé tartozol, akiknek viszonylag nagy az önbizalmuk. Szerencsére ezt nem szabad rossz értelemben venni, ez nem jelenti azt, hogy nagyképű lennél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Könnyen megtapasztalhatja ma, hogy bizony, önnek is vannak fizikai korlátai, kedves Kos. Mivel kár és nem is túl bölcs szembemenni a természettel, felejtse is el a túlzó teljesítményt, inkább törekedjen egyfajta harmóniára, lüktetésre a teendõ között, akkor sokkal messzebbre is juthat!

Igazán lelkes és szenvedélyes típus vagy, aki mindig megszerzi azt, ami kell neki. Amiben nagyon jó vagy: másoktól eltérően soha nem félsz megtenni az első lépést.

Ez a három csillagjegy sikerre és boldogságra számíthat 2020-ban

Jól tudod, hogy egyszer élünk – ez az alapelved. Míg mások ezt képtelenek megérteni, te képes vagy arra, hogy a jelennek élj.

Igazán romantikus lélek vagy, hamar leveszed a másik embert a lábáról.

Bika – Az érintésben rejlik a varázserőd

Ha Bika a csillagjegyed, akkor gyakorlatias személyiség jellemez. Rendkívül türelmes vagy másokkal szemben és minden egyes tettedért vállalod a következményeket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Bika. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

Bár a szavakkal viszonylag nehezen bánsz, nem megy könnyen, hogy verbálisan kifejezd az érzéseidet, ezért szavak helyett inkább az érintés által kommunikálsz. Ha szeretsz valakit, örülsz, ha az illetőt a közeledben tudhatod.

Vágysz arra, hogy megöleld a szeretteidet, a barátaidat is gyakran megérinted beszélgetés közben. Ez a szeretetnyelved és nagyon jó vagy ebben!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: