Oroszlán – Tehetséges előadóművész vagy

Oroszlán csillagjegyűként alapvetően vidám természet vagy, személyiséged pedig karizmatikus. Ezzel te magad is tisztában vagy, azzal azonban lehet, hogy nem, hogy milyen jó előadóművész vagy!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Bizonytalanul alakulnak pénzügyei, kedves Oroszlán. Egy elõre betervezett nagyobb kiadás maradhat el, mert nem sikerült összeszedni rá a megfelelõ mennyiségû tõkét, de az is lehet, hogy nem is biztos, hogy annyira szeretné ezt a vásárlást, s ezért nem is törte magát annyira, hogy meglegyen a rávaló. Ne ragaszkodjon megszállottan terveihez, s ne siettesse dolgait, inkább legyen türelmes és várja ki, amíg kialakul önben a megfelelõ döntés.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Próbáltad már? Ha nem, akkor ideje, ugyanis legbelül rendkívül kreatív vagy. Legyen szó éneklésről, zenélésről vagy egy egyszerű értékesítői munkáról, érdemes lenne ezt választanod hobbiul vagy hivatásul.

Szeptemberben ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben!

A barátaid szívesen töltik veled az idejüket, hiszen elképesztően szórakoztató vagy és csak úgy isszák a szavaidat! Rendre te vagy a szószóló, de ezt senki nem bánja a társaságodban.

Szűz – Kiváló tanuló vagy

Szűz csillagjegyűként gyakorlatias és szorgalmas típus vagy, tele vagy ambícióval és mindig maximalizmusra törekszel. Köztudott ez, az azonban kevésbé, hogy mennyire jó tanuló vagy.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szûz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt õszinte és ebbõl adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendõit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Számodra csak az olyan munka jelent kihívást, ahol van mit tanulni. Ha ez nincs meg, akkor továbblépsz. Már iskolában is jó tanuló voltál, okos személyiségednek köszönhetően pedig soha nem hagysz fel a tanulással, állandóan képzed magadat, memóriád kiváló.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma fáradtnak, kimerültnek érezheti magát, kedves Kos. Bár biztosan nem beteg, mégis a mindennapi stressz hatására kimerültek tartalékai. Vegye ki a napot, pihenjen egy kicsit, törõdjön ma önmagával. Készítsen magának egy relaxáló, meleg fürdõt, majd egy jó könyvvel, vagy filmmel koronázza meg napját.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Elmédet igyekszel frissen tartani, míg mások küzdenek vele, számodra nem jelent gondot a tanulás 30 év felett sem, ugyanis az agyad olyan, mint a szivacs!

7 dolog, amiről a hindu filozófia szerint soha ne beszélj másoknak

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: