Mérleg – Te vagy a legjobb hallgatóság

Az embernek mindig szüksége van egy olyan barátra, aki mindig minden helyzetben meghallgatja őt. Te pont ilyen vagy! Mérleg csillagjegyűként rendre kiállsz az igazad mellett és másokat is képes vagy megvédeni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mindig támogatod a barátaidat és ha kell, megvigasztalod őket. Talán te magad sem tudod, mennyire jó barát vagy!

A horoszkópod elárulja, milyen gyorsan hevered ki a szakítást

Sokszor nem tanácsra van szüksége az embernek, hanem egy olyan személyre, aki csupán ül és meghallgat.

Ezt a képességedet tökélyre fejlesztetted, legjobb barátnőid emiatt rendre hozzád fordulnak, ha bármilyen bánatuk van és szeretnék kibeszélni magukból.

Skorpió – A humorérzéked kiváló

Skorpió csillagjegyűként rendkívül bátor, őszinte és meggyőző személyiség vagy. Azt azonban ritkán emelik ki jó tulajdonságodként, hogy mennyire jó a humorérzéked! Pedig így van, hidd el!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Igazán egyedi személyiséggel rendelkezel, szeretnek veled lenni a barátaid, és bár kissé szarkasztikus a humorod, a hozzád közel álló emberek értik a poénjaidat és rendre élvezik, nagyot nevetnek rajta.

Napi horoszkóp január 14. kedd – Izgalmasan indul a hét, de van egy rossz...

Ha egy ismerősödnek rossz napja van, ne csodálkozz rajta, ha téged hív fel, hogy üljetek be valahova iszogatni, ugyanis a társaságodban biztosan felvidul.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: