Mérleg – Te vagy a legjobb hallgatóság

Az embernek mindig szüksége van egy olyan barátra, aki mindig minden helyzetben meghallgatja őt. Te pont ilyen vagy! Mérleg csillagjegyűként rendre kiállsz az igazad mellett és másokat is képes vagy megvédeni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehetõ zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezõleg cselekszik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mindig támogatod a barátaidat és ha kell, megvigasztalod őket. Talán te magad sem tudod, mennyire jó barát vagy!

Ez az 5 csillagjegy a legnyughatatlanabb

Sokszor nem tanácsra van szüksége az embernek, hanem egy olyan személyre, aki csupán ül és meghallgat.

Ezt a képességedet tökélyre fejlesztetted, legjobb barátnőid emiatt rendre hozzád fordulnak, ha bármilyen bánatuk van és szeretnék kibeszélni magukból.

Skorpió – A humorérzéked kiváló

Skorpió csillagjegyűként rendkívül bátor, őszinte és meggyőző személyiség vagy. Azt azonban ritkán emelik ki jó tulajdonságodként, hogy mennyire jó a humorérzéked! Pedig így van, hidd el!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma könnyen úgy érezheti, mintha az ön számára fontos projektek nem élveznének kellõ támogatást, vagy éppen lassan haladnának, s ebbõl levonható a következtetés: talán sikertelenségre, kudarcra vannak kárhoztatva. Nos, kedves Skorpió, az átmeneti pénzügyi és egyéb nehézségek ellenére, az univerzum most ennek éppen az ellenkezõjérõl árulkodik, azt sugallva, hogy mindenképpen sikerre van ítélve mindaz, amin dolgozik, s a jelenlegi állapotok csak átmenetiek? Ez pedig igazán bíztató! Tartson ki és merítsen ebbõl erõt, meglátja, nem fog csalatkozni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Igazán egyedi személyiséggel rendelkezel, szeretnek veled lenni a barátaid, és bár kissé szarkasztikus a humorod, a hozzád közel álló emberek értik a poénjaidat és rendre élvezik, nagyot nevetnek rajta.

Ilyen személyiség vagy az indián zodiákusod szerint

Ha egy ismerősödnek rossz napja van, ne csodálkozz rajta, ha téged hív fel, hogy üljetek be valahova iszogatni, ugyanis a társaságodban biztosan felvidul.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: