Nyilas

A legpozitívabb és legvidámabb jegyek, akik lelkesednek az életért és mindenkivel jól kijönnek. Hajlamosak a legjobbat feltételezni az emberekről és olyan dolgokat megígérni, amit nem biztos, hogy teljesíteni tudnak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

A barátok nagyon fontos részei az életének, kedves Nyilas! Ahogy idõsödünk, rájövünk, hogy ez az idõ elõrehaladtával még inkább igaz, s hogy új barátságokat kötni egyre csak nehezebb lesz. A mai napon azonban lehetséges, hogy egy olyan társaságba sodorja az élet, ahol számos hasonszõrû emberrel ismerkedhet meg, mint amilyen Ön is, s itt egy hosszútávú barátság is kialakulhat, amely az életének fontos részévé válik az idõk során.

Bak

Mindig a legrosszabbra számítanak, hogy sose kelljen csalódniuk, maximum kellemesen. Legjobb tulajdonságuk, hogy mindig tudnak tanulni a hibákból, amiket elkövetnek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

A mai napon igencsak ellentétes érzésekkel lesz tele, kedves Bak. Mint tevékenységeiben, mint emberi kapcsolataiban érezni fogja ezt a kettõsséget, mely egész napját uralja, s tetteire és barátaira is hajlamos lesz bizalmatlanul tekinteni. Ne aggódja túl a dolgokat és próbálja meg elõvenni szokásos intelligenciáját, hogy az esetlegesen adódó problémákat könnyebben kezelni tudja.

A négy legromantikusabb csillagjegy, akik hercegnőként bánnak a párjukkal

Vízöntő

Félénk természetűek, akik sok időt töltenek el a saját gondolataikkal és néha észre sem veszik a körülöttük zajló világot. Legfőbb jellemzőjük, hogy mindig találnak megoldást a problémákra és bármikor fordulhat hozzájuk az ember tanácsért.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Engedjen teret új érdeklõdési körének, legyen az akár általánosabb, akár szokatlanabb területen. Ne gondolja, hogy csak azért, mert kevesebb ember foglalkozik környezetében azzal, ami Önt leköti, akkor már nem is érdemes vele foglalkozni. Kedves Vízöntõ vegye kezébe élete irányítását és adja meg magának a szabadság luxusát. Tegye azt, amihez kedve van, még akkor is, ha ez tanulmányai folytatása, netán egy egészen extrém intellektuális területre való kalandozás. Új élményeibõl akár életre szóló tapasztalatokat, barátságokat is csiholhat.

Halak

A legpártatlanabb jegy mind közül. Bármikor hajlandóak segíteni másokon anélkül, hogy bármit is elvárnának cserébe. Legfőbb tulajdonságuk, hogy kedves természetűek és nagylelkűek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Kedves Halak, ma igazán nagy szerencse érheti, ha nyitva tartja a szemét. Lehet, hogy egy telefon, egy e-mail formájában kopogtat be Önhöz Fortuna, s elhozza a régóta áhított nagy nyereményt. Ma legyen egy kicsit bátrabb a szokottnál, s merjen kockáztatni, mert lehet, hogy ma fog megváltozni az élete. A csillagok szerint legalábbis minden esélye megvan rá.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: